@De-rupsenbus
Lid van Campercontact sinds 2018
Veel geluidsoverlast, ook 's nachts. Daar zijn oordopjes voor, anders was het een onvoldoende. Gratis toilet aanwezig.
Prima plek, vlakbij parkje. Heerlijk gratis drinkwater. Wij hadden geen stroom nodig, maar werd wel door Franse gebruikers van de enige stroompaal aan ons aangeboden.
Voelden ons erg veilig op deze doorreisplek. Met onze volkswagen t3 ook erg fijn dat er een toilet aanwezig is. Gratis WiFi van office du tourisme ook mooi. 's Ochtends nog vriendelijk bezoek gehad van poes, die van ons wat water kreeg op deze warme ochtend.
Top camping. Eigenaren werken zeer hard, zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben de receptie zelfs buiten sluitingstijd geopend om ons te laten betalen voor twee geweldige nachten. Zowel geschikt voor de zeer actieve sporter als voor de inactievere levensgenieter.
Voor de stad zou je hier moeten gaan staan. Camperplaats zelf niet boeiend. Een nacht was voor ons meer dan genoeg.
Sitecode: 20215
sluit me aan bij onderstaande reacties. Engels beetje gebrekkig,maar dat is mijn Frans ook nog, dus sloot mooi bij elkaar aan. camping schoon, iedere dag werd er gepoetst in het sanitairhuisje.
goedkoop, alle benodigde voorzieningen aanwezig. middeleeuws stadje de moeite waard, zo ook het mexicaanse restaurant.
prima camping. krijgt waar voor je geld. beheerders spreken engels. mooie fietsroute langs de loire richting Tours. Botanische tuin daar zeer de moeite waard!
Deze camping biedt wat de gemiddelde kampeerder nodig heeft. Twintig euro is echter wel wat aan de hoge kant, wanneer er gekeken wordt naar hygiëne in het sanitair en de hoeveelheid schaduw bij de staanplaatsen. Voor kinderen was er genoeg vermaak met groot springkussen
Heerlijk, rustige en ruime plek met goed onderhouden, doch rustiek grasveld, omringd door bomen. Zeer vriendelijke eigenaar die in de ochtend tegen een kleine vergoeding broodjesservice aanbiedt. WiFi werkt goed. Zowel geschikt voor doorreis als voor plek om voor langere tijd te relaxen.