@De-solexkoning
- 2018
- Hymer
- 2003
- Integraal
Om de parkeer app te installeren is een dingetje maar een blije Duitse meneer was erg hulpvaardig. En dan wordt je getrakteerd op een prachtige stad vol rust. rustig geslapen voor midden in de stad en de naastgelegen tramhalte is zeker niet storend. Er zijn op de cp geen voorzieningen maar dat was voor ons ook niet nodig. voor ons gaat Göteborg met liefde in de boeken en wij komen zeker terug
fijne en behulpzame mensen die er werken. een beetje rommelige stadscamping maar zeer goed voor mekaar als je ziet hoeveel mensen er zijn. erg rustig en een nachtportier houdt s’nachts de wacht over uw spullen. perfect om Gamla Stan ( oude centrum ) te bezoeken per metro of fiets ( dan wel elektrisch) wij gingen er zo weer heen het was TOP !!
mooie gratis plek aan water auto’s passeren wel maar niet hinderlijk er wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd via een app maar deze is het zeker waard
cp vol ? geen stresszzzz, parking mag je ook gewoon staan. toen wij er waren had de Zweedse justin bieber een optreden in het voetbalstadion. het was erg druk maar nog steeds rustig wij willen er zo wel weer naartoe …
mooie gratis plek vlakbij stadscentrum. 5 minuten wandelen naar de Lidl ‘s nachts lekker rustig
wat mooi en hoe gastvrij !!!! ongerepte natuur en een mooie kleine haven. naar de stenen gelopen en afgedaald naar de zee om vervolgens romantisch langs het water bij de haven uit te komen een must have seen in Zweden
bijzonder en ook apart ! cp op een soort van havengebied / industrieterrein en toch in de stad. zeker aan te raden voor een bezoek aan Ystad
gewoon perfect voor ons. centrum op de fiets goed te doen en het voelt heel ontspannen en natuurlijk. onze start van de rondreis door Zweden kreeg hier wel een hele mooie start en ik denk dat wij hier de reis ook weer eindigen….
voelde niet fijn en we zijn weg gereden. naar de andere cp die overigens ook nog gratis was en vele malen mooier …. rustig en ruim een echte aanrader …
Sitecode: 72045
mooie gratis plek aan het water. eerst in de stad gestaan maar voelde niet goed. nu genieten en straks even een biertje doen in het restaurant
wat een geweldige mensen en wat hebben we lekker gegeten !! zo vindt je het niet vaak meer. behulpzaam, oprecht en met veel passie. wij komen hier zeker terug al was het alleen maar voor het toetje … groet arnold en Hindrika
prachtig, zo rustig en zo relaxed. gelezen in de kampioen en zelf op ontdekkingstocht gegaan. heerlijk voor een uitstapje op de fiets naar Roermond of gewoon lekker wandelen of fietsen in de regio. een aanrader en een echte no nonsens cp. wij hopen dat er meer van dit soort plaatsen komen. gewoon goed en ongedwongen.
pracht locatie met fijne beheerder. zeker een plaats om terug te komen voor de rust en de bootjes
Pracht locatie met vriendelijke en behulpzame beheerder. Schoon sanitair en wij komen zeker terug. De prijs van € 17,- per nacht lijkt veel maar is een giller maar us het meer dan waard. Een echte aanrader dicht bij het centrum van Maastricht.
Leuke kleine camping. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie omgeving om te fietsen. Dicht bij de zaanse schans en het Twiske. Sanitair eenvoudig maar goed en functioneel. Wij waren hier om de Zaanse schans te bezoeken en daar is het een perfecte uitvalsbasis voor
In 1 woord : geweldig !!! Wij snappen de 9+ beoordeling van zover wel. Herfstvakantie 2019 doorgebracht. Ben nu al benieuwd hoe het hier in de zomer is. Veel fiets, wandel, zwemmogelujjheden. Echt TOPPERS!!