@De-wereld-Langs
- 2010
super plek aardige havenmeester, lekker restaurantje, schoon sanitair top locatie kom hier zeker terug
zoals een camperplek moet zijn, goeie prijs, schoon sanitair, aardige baas gewoon een top plek!
superplek € 15,- all inclusief, gratis douche en wc en stroom inbegrepen. sanitair zeer schoon gewoon nieuw. echt een aanrader wij komen zeker terug. zit ook restaurant bij alleen die was helaas op maandag gesloten
gewoon een super plekje, hele aardige eigenaar tja en de rest is al gezegd
the next trip is een grote ZIJKERD, Het is een prachtige plek naast het pittoreske kerkje en de ruïnes. een dikke 10+ heerlijke rustige camperplek cq parkeerplek, met historie EEN AANRADER
mooie camping, goed eten, vriendelijk eigenaars ja gewoon 5 sterren
top plek alles gratis, water, legen en stroom 👌
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
wat een TOP plek zoals IK het graag zie, kwamen voor Andre rieu gaan taxi te krijgen, zij de eigenaar van restaurant de dwaze herder ik breng jullie wel even als ik 10 sterren kon geven kregen ze er 10, prijs voor één cp ook super 18 eurootjes inclusief wc douche en 16a stroom een top locatie om Maastricht te verkennen
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Zeer vriendelijke eigenaren, alle voorzieningen aanwezig, en een prachtige locatie EEN AANRADER als je in castanheira de pera bent 👍
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden