@De-zwerver

Mooie CP aan de main met mooi uitzicht! De CP is geloten van 20.08.24 Tot 05.09 2024 ivm evenement

nog steeds gesloten. bouw werkzaamheden op de andere kant van het dorp is nog een cp dat is een mooie plek met stroom

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 101912

Wat een, zoals ze hier zeggen een donders mooie CP. Liggend in een bosrijke omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden en super schoon sanitair gebouw, Gratis wifi Broodjes service En we kregen ook nog oranje tompoezen i.v.m. koningsdag. Bedankt daarvoor. We hebben nachten hier gestaan en komen zeker weer eens terug. Bedankt 🤙🏼

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 19790

een prachtige cp in een heel mooi gebied om mooie wandelingen te maken Voor 12 euro, stroom 16 amp drinkwater enz. douchen 0,50 cent met een leuk café tje met simpele kaart. Wij hebben daar met veel plezier gestaan. een cp om terug te komen👋🏼

Om de camperplaats te berijken, moet je voor de campingpoort rechts.!! Sanitair is op de camping, niet toegankelijk voor camper gasten. Lidl Om de hoek.

Camping is net overgenomen door Franstaligen, dus nieuwe eigenaar. Sanitair gebouw netjes .Voor camper/ caravan zeer nauwe toegangsweg! mooie plek €34 voor luxe plek. Mooi zwembad

Een hele leuke camping met zeer vriendelijk ontvangst mooie kampeer plaatsen leuk volleybal veld Een aanrader

Sitecode: 72047

We stonden op de rand van de camping maar moesten het volle pont betalen. 3 kinderen 63€

Vriendelijk ontvangst. zeer schoon sanitair. Gratis WiFi op het Terras Gezellige camping. Een aanrader!! Vlak bij centrum. Op loopafstand.

Mooie camping aan de rivier, nadeel wel dat het zwembad om 19:00 al dicht gaat!! leuk als je overdag er even op uitgaat. sanitair vaak koud water in de douche. Afwas moet ook met koud water gebeuren. Voor 5 pers 56€ per nacht