@DeBeginnendeCamperaar
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Sitecode: 20141
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Net sanitair. Ruime en beschutte plekjes. Rust op de camping. Echte aanrader.
Door omstandigheden moesten wij een dag voor ons bezoek helaas onze betaalde boeking annuleren. Jammer genoeg reageert de camping nogal star, bij monde van Isa, met de mededeling dat we geen annuleringsverzekering hebben en we dus geen geld of omboeking /tegoed kunnen verwachten. Gemiste kans. Hier boeken we dus echt nooit meer van tevoren.
Wat een fijne, kleine camperplaats! Supervriendelijke eigenaren, fantastisch sanitair én daarbij nog eens een heerlijk proeflokaaltje, waar eigenaar Jan zelf achter de toog staat. Heerlijke plek voor elke camperaar.
Perfecte camperplaats, mooie en verharde plekjes, gratis water en prima sanitair. Stroom naar verbruik, maar dan wel weer 16 Ampér. Echte aanrader met goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima camping, vriendelijke ontvangst. Sanitair netjes en schoon, maar niet supermodern. Busverbinding naar de Altstad geweldig. Receptie helpt je graag opweg!
2022
Prima plek op terugreis vanuit Denemarken. Goed te betalen en ok voorzieningen…
prima plaats, goede incheck mogelijkheid én via kaartje stroomgebruik op maat betalen!