@DeBeste
- 2023
Prima camping , niet te groot met behulpzaam personeel . plaats op 20 mtr van het strand . Een dingetje blijft altijd “ geen wc papier” in deze tijd gewoon ophangen . In het centrum en aan het strand, wat wil je nog meer
Mooie camperplaatsen onder de bomen. heerlijk zwembad ( binnen en buiten ) schoon sanitair en zeer behulpzaam personeel. wel wat ver van het centrum , fiets aanbevolen
Fijne plaats om te vertoeven. Wandelen en fietsen moet op het programma staan! Je mag zelf een plek kiezen( keuze stress😊) Aan de bosrand specifieke verharde camperplaatsen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prima ontvangst met Limburgse gezelligheid. Terras camping met op niveau de mooiste plekken. Sanitair super schoon en ruim voldoende aanwezig. Prachtig wandelen en/of fietsen . Kleine winkel met streekproducten en broodjes service, daarnaast leuk restaurant.
Heerlijk rustige plek in het bos. Prima voorzieningen. Mooie uitvalsplaats voor rust, wandelen en prachtig rondje fietsen.
Privé camperplaats in een prachtig natuurgebied met eigen overdekt tuinhuis Marleen is een super gastvrouw met veel kennis over Texel . Fijne communicatie over reservering en aankomst. Heerlijk weekeind gehad. We gaan zeker terug
prachtige camperplaatsen , goed en schoon sanitair . Een feest voor de (klein) kids. Iets bijbetalen voor het TiKi bad , zeker de moeite waard , attractie park bij de prijs inbegrepen, zekerheid voor heel veel plezier Alles aanwezig voor een leuke tijd