@DeBeunhaas
- Adria Matrix 670 SL
- 2019
- Huren
Erg netjes en van alle gemakken voorzien. In combinatie met tickets voor het zwembad is het niet duur overnachten. Zwembad viel ons wel een beetje tegen in verhouding tot de toegangsprijs. Vandaar 4 sterren ipv 5. Via de site wel makkelijk te boeken allemaal.
5 sterren voor de locatie en de spotgoedkope plekken! We hadden een plek met stroom voor 14 euro per nacht. Vlak aan het meer om lekker te zwemmen en suppen (jammer van de vele waterplanten maar verder heerlijk). Het sanitair vlakbij de campers wel wat verouderd en niet altijd schoon, vandaar 4 sterren ipv 5. Wel echt een heerlijk plekje!
Nette camping, prima met de grote camper te bereiken. Vooraf online gereserveerd voor 1 nacht, helaas was het vol en konden we niet een nachtje langer blijven. Met 5 personen waren we 34 euro kwijt. Prettig dat er Nederlands, Engels en Frans gesproken werd.
Hier 1 nachtje gestaan, werkt heel makkelijk met en uitrijden via kenteken herkenning, alsof je gewoon ergens gaat parkeren. Schone en nette toiletten/douches! Op loopafstand van het centrum, als je komt voor leuke winkels dan valt het wel wat tegen. Met 5 personen waren we 22 euro kwijt voor 24 uur, nette prijs.