@DeFilippini's
We hebben 1 overnachting gedaan vanwege doorreis. betaalden €59.95 voor een camperplek op een laag gelegen grasveld. We konden boven bij de camping gebruik maken van het sanitair maar dat hadden we niet nodig. De ontvangst was correct maar onpersoonlijk. De prijs-kwaliteit verhouding vinden wij onvoldoende. Het nabijgelgen plaatsje maakt veel goed.
Wij hebben vanwege doorreis 1 nacht doorgebracht op het camperveld op loopafstand van de camping. Heerlijk rustige plek met keurige sanitaire voorzieningen. De camping ligt op loopafstand en er is een fijn restaurant naast de camping. In het restaurant zijn geen honden toegestaan maar er is een ruim terras waar je met de hond kunt zitten. Ik miste alleen een wastafel met warm water bij de douches. Het uitzicht is prachtig en lekker rustig.
Zeer nette (gratis) camperplek. Zie voorgaande reviews. Eenvoudig geluncht bij vriendelijke taberne aan de rivier. Verder weinig te beleven in/om het dorp maar prima voor een nachtje. Veel geblaf van honden in de nabije omgeving. Ook s nachts helaas. Wat ons betreft het enige minpuntje.
Via de website premiumplek geboekt. Bij aankomst kleine plek toegewezen gekregen. Onze camper (7 mtr) past er maar net in. Oneven plek en van slechte kwaliteit. Sanitair shabby en gedateerd. Receptioniste onverschillig. Prijs/kwaliteit niet in verhouding, vandaar 2 sterren. Onze navigatie leide ons via bergweggetjes binnendoor. Wat een drama! Advies is om via San Sebastian aan te rijden. richting Igeldo
Rustige plek. Alleen jammer dat uitgerekend op onze plek de stroomvoorziening niet functioneerde. Omdat de nabijgelegen camping al gesloten was geen sanitaire voorzieningen. Prima plek voor 1 nacht.