@DeFriewielies

Partners
Ja
2017

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

dichtbij het klanken bos en de waterval. 5€/24u, lozen vuilwater en wc gratis. elektriciteit en water 1€. drukke weg overdag, maar echt geen hinder van. Echt een mooie omgeving.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Een van onze favoriete plekjes. Altijd vriendelijk ontvangen.

10€ zonder en 13€ met stroom, incl. lozen toilet/afvalwater, vullen van water, 10A stroom, broodjesservice + automaat met allerlei lekkere gerechtjes/broodjes/dessertjes. Geen wifi en de sanitaire unit is in opbouw. Het is er heel erg rustig. (soms eens lawaai van blaffende honden rondom.) Grote ruime plaatsen. Mooie wandel/fietsroutes, enz. Kortom nog 1 van onze favoriete cp's in België, met een fantastische uitbaatster. Dank u Marleen 🍀

Cp 't Caprihof (een geitenboerderij) 15€/nacht, incl. Lozen toilet/afvalwater, vullen van water, 10A stroom en de beste Wi-Fi ooit. 🥇 Geen sanitaire voorzieningen. We worden er telkens getrakteerd op een heerlijk zelfgemaakte pudding. Het is er heel erg rustig en ontzettend net. Lekkere restaurantjes ('t Momentje 👌) dichtbij, mooie wandel/fietsroutes... enz... Kortom 1 van onze favoriete camperplaatsen met fantastische eigenaars.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plek om te staan en wij denken ook om te overnachten. Maar dit laatste hebben we niet gedaan, omdat een dame van iedere camper (incl. De onze) foto's nam. Met name de achterkant van de campers leek haar erg te interesseren. Nog voor we uitleg konden vragen, reed ze weg. Het kasteel is (nog ?) niet te bezichtigen. Verder geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie, rustige plek om te overnachten. Wij hebben wel dwars gestaan omdat onze camper te lang is. (8 m) Men kan gebruik maken van de toiletten. Wc en water lozen/vullen en er zijn afvalcontainers voorzien.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We staan hier nu voor de 2 de keer. Eerste keer in juni 2022, toen heel erg warm en nu in mei 2024 met hevige wind en regen... maar welk weer het ook is, het blijft een mooie, zeer rustige plaats.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Helaas kunnen we van deze plaats maar 1 avond en nacht genieten, omdat we op doorreis zijn, anders bleven we nog iets langer. Wat een heerlijke, nette grote cp. Het is 4€ voor 1 camper/2 personen/per nacht, extra pers =2€. Elektriciteit kost 2€/12uur of 3€/dag en nacht, 3€/wc legen en reinigen, 2€/water vullen. Wanneer men gebruik maakt van beide faciliteiten (water vullen + wc ledigen) =4€. Afval dumpen in containers verderop. Mooi wandelen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie camping. Heel lekker eten in de cafetaria/bar. Er is ook een klein winkeltje aan de receptie. Zwembad met ligstoelen. kabbelend riviertje rondom. 21,40€/nacht, met ASCI kaart 18€. Heel vriendelijke uitbaters/personeel. beetje krap voor een 8m camper, maar het lukt. Kortom een fantastische plaats.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

16€/nacht: plaats/stroom/water (drink en lozen)/cassette ledigen. Douche 1€/5min. Gratis WiFi. ruime verzorgde plaatsen. 200m wandelen van het dorpje met een prachtig wandelpad naar het parkje met brugjes. Zeker de moeite waard!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Super lieve uitbaatster!Mooie verzorgde camperplaats, waar je zowel op een verharde plaats met grasperkje of gewoon in het grasveld kan staan. Uitstekende ontbijtservice en food automaat. 10€ zonder stroom en 13€ met stroom. De sanitaire voorzieningen zijn nog in aanbouw. Groetjes Walter & Erika + de 3 patatjes

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Heerlijke rustige camperplaats met vriendelijke, goedlachse uitbaters. Wat ook leuk is, is dat iedere avond Ellen langskomt met 2 verse eitjes. Mooie fietsroutes ook. Top cp! Groetjes Walter & Erika + de 3 patatjes