@DeJongh
Lid van Campercontact sinds 2020
2021
Heel netjes, ook gewoon toegankelijk in deze tijd.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

Voor ons de fijnste camping waar we hebben gestaan in Kroatië, mede dankzij het geweldige strand beneden. Nette prijs, erg schoon sanitair en alles goed onderhouden. Camping zoals een camping hoort te zijn.
Wij waren erg blij met deze plek, aangezien Belgrado niet heel veel te bieden heeft voor kampeerders. Zeer vriendelijk ontvangst en de locatie zelf is ideaal om de stad te bezoeken. Oordoppen aangeraden, aangezien je slaapt naast ontsluitingsweg.
Werkelijk een pareltje in Hongarije. Goed onderhouden camping met mooi sanitair. Prachtig project wat hier is opgestart. Prijs is inclusief een zeer interessante geschiedenisles over Hongarije van eigenaar André.
Voor ons een van de meest bijzondere kampeerlocatie waar we ooit zijn geweest. Midden in de natuur van Slowakije, waar de dieren van de boerderij vrije rond lopen en de hertjes uit het bos bijna elke dag op bezoek komen. De eigenaren Mark en Betty zorgen ervoor dat je je helemaal thuisvoelt en zorgen graag voor je. Een unieke ervaring waar wij enorm dankbaar voor zijn!
Prachtige camping aan het Veluwemeer. Goede sfeer aanwezig. Ligt wel vlak naast snelweg.
Zeer fijne plek. Vriendelijke uitbater. Aanrader.