@DeLoeffies
- Volkswagen
- Buscamper
De 2e keer op camping piccolo. We moesten even schakelen bij het zien van de plekken op de camping. De vorige keer was het begin mei en zo goed als leeg. Nu druk en je staat dichter op elkaar dan we gewend waren. Dat is dan ook het enige minpuntje die we vonden. Verder vinden wij het een heerlijke plek. Direct aan het meer. Genoeg te zien en te doen en het sanitair is uitmuntend. Wij betaalde graag die €1 per douche (Max 4 min). Wij komen terug!
Rustige, kleine camping met eigen strand. Dorpje op 2 km afstand waar je naar toe kan wandelen (30min) of fietsen (15minuten) voor restaurants, verhuur, winkels en gelato. Camping is simpel en rustig. Geen zwembad. Ruime plekken met groen. Sanitair is inderdaad verouderd, wel schoon. Als je daar veel waarde aan hecht dan zou ik verder zoeken. Wij betaalde €41 per nacht, vanaf 10 september word dit €31. Andere campings waren beduidend duurder.
Wat een heerlijke kleine camping! Ruime staanplaatsen met groen eromheen voor wat privacy. Toilet en douche waren schoon en lekker dichtbij je staanplaats. Simone was erg gastvrij en flexibel. Voor supermarkt en strand is vervoer wel handig. Genoeg restaurantjes en bakkertjes te vinden in de buurt. Het zwembad was echt heerlijk tijdens de warme dagen. Wat een minpunt kan zijn: voor kinderen weinig te doen. Camping ligt in heuvelachtig gebied.
Leuke kleine vrije ruimte om te verblijven. Het is groen en rustig. Maximaal 6 voertuigen dus dat is niet veel. Geen toiletten etc. Douchen bij het zwembad kost € 3,50? We kwamen laat in de avond aan, dus alle plaatsen waren vol. Maar naast de camping was een parkeerplaats voor het zwembad. We parkeerden daar en gebruikten de stroom enz. niet. Zeer mooie bakkerij op de heuvel voor koffie en heerlijke broodjes. Prima plek om 1 of 2 nachten te verblijven.