@DeNieuweStoomboot
- 2018
- Malibu van Compact 600LE
- 2024
- Buscamper
Charmante boerderijcamping op loopafstand van het centrum van Haaren, waar je alle winkels vindt die je nodig hebt. De eigenaar is vriendelijk en relaxt. Wel vonden we het jammer dat de dieren (kalfjes, kippen en konijnen) in vrij kleine en vieze hokken zaten. Daarom geven we drie sterren.
behulpzame camping eigenaar die ook Engels spreekt. voor doorreis is het een prima camping. De wc’s zijn schoon. De douche had een goede straal en was goed warm ( iets te warm voor mij). De poort gaat ‘s’ ochtends om 7:00 uur open. Broodjesservice heeft hij ook in het laagseizoen vanaf 8:00 uur. En er is een goede bakker 1km zuidelijker aan de n7.
Iedereen is lovend over deze camping. Grotendeels zijn we het eens, maar er zijn ook minpuntjes. Voor alles op de camping wordt geld gevraagd; douchemuntjes, extra auto op camping parkeren, reserveringskosten (7,50) etc. Al met al betaalden we 77,50 voor twee nachten (camper, 2 volw, 1 kind van 5, extra auto, douchemuntjes en reserverin, stroom. Echt te duur. Het speeltuintje is vergane glorie.
Redelijk grote camping met verwarmd buitenzwembad. Vanaf de camping kun je prachtige fietstochten maken. Het sanitair is prima. De mensen bij de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam.
Zeer vriendelijke eigenaren op leeftijd, die deze natuurcamping al 3 jaar te koop hebben staan, maken er toch een zeer gezellig en aangenaam plekje van. Je kunt met campers tot ongeveer 6,5m terecht. Je moet een stijl en smal toegangspad nemen om op de camping te komen. Er zijn voor camperaars ongeveer 3 tot 5 plekken, afhankelijk van de grootte van de camper. De camping is bosrijk.
Sitecode: 20933
Kleine camping met veel voorzieningen voor kinderen. Verharde camperplekken. Niet heel bijzonder maar wel heel duur. Wij betaalden 42 euro voor camper 2 volwassenen en 1 kind.
Bij aankomst op de camping was de deur dicht, terwijl op de receptiedeur stond dat het open moest zijn. Ook de telefoonnummers zijn onbereikbaar. Uren later staan er inmiddels meerdere campers te wachten. De meesten zoeken uiteindelijk toch maar een plekje zonder dat de eigenaar aanwezig is, om de opstopping bij de ingang op te heffen. Uiteindelijk komt er een zeer geïrriteerde, grofgebekte, onbeschofte, naar drank ruikende eigenaar, boos gebarend iedereen naar zijn plek commanderen. Verder vraagt hij 5,20 euro voor 6 amp stroom per dag! Direct langs snelweg; hoorbaar en zichtbaar. Verder troosteloze en gedateerde camping. Jammer dat je hier geen 'nul' kan geven.
Zeer eenvoudige camping voor wat je betaalt met smalle plekjes. Vanaf de camping loop je Aimargues in en in 20 minuten naar de Super U. Voor een overnachting een prima optie, hoewel een CP goedkoper is en wellicht ongeveer hetzelfde biedt.
Mega-grote camping met supermarkt, tennisbanen, overdekt zwembad, fitness centrum, verschillende huisjes, tenten-complexen etc etc. Alles is prima verzorgd, maar door de grootte mis het sfeer. Het sanitair is verwarmd en prima. Ongetwijfeld een goede uitvalsbasis voor Barcelona, maar wij waren op doorreis.
Camping met veel overwinteraars met heel veel honden. De camping leek wel een hondenuitlaatplek. We moesten bij de receptie (2 keer) vragen of ze onze plek wilde schoon harken om alle tientallen (!) drollen te verwijderen. Ook onze buren moesten hetzelfde vragen. Heel goor! Ondanks deze slechte start hebben we hier 9 dagen gestaan. Midden op de camping is een handig winkeltje. Er is een restaurantje en een barretje. Je loopt vanuit je camper vrijwel direct het stand op, waar je ook staat.
Dit is geen standaard camping. Het is een beetje rommelig, iets verouderd, niet zo keurig, wat alternatiever, maar super gezellig, kleinschalig, charmant en een leuke mix van nationaliteiten. De camping ligt direct aan een 'eigen' kiezelstrand. (Het zou fijn zijn als hondeneigenaren de hondenpoep zelf ook opruimen op het strand! Misschien kan de camping de gasten hierop wijzen. Helaas is dat nodig) Wij komen zeker terug!
Sitecode: 20737
Dit is een camping voor overwinteraars en eigenaren van huisjes, met name van Engelsen. Zij staan op de beste plekken. Op deze camping wil dat zeggen: zo ver mogelijk van de snelweg. De overgebleven plekken zijn voor de mensen die kort verblijven. Hou er dan rekening mee dat je 24 uur de snelweg hoort, dus ook 's nachts in je bed. Wij kregen hier geen vakantiegevoel van en zijn de volgende ochtend vertrokken. Overigens zijn de voorzieningen prima, zoals een verwarmd zwembad (in de winter erg fijn)
Op deze camping heb je allerlei soorten plekjes: vlak aan zee in de volle zon, kleine plekjes met prachtig uitzicht, plekjes in het bos, ruime plekken onder een zonnedoek, sommige erg winderig, sommige in de luwte. Alles tegen de berg aangeplakt. Er is een piepklein winkeltje. Voor de echte boodschappen moet je met de camper naar Tarifa.
Camping met meerdere gezichten. Vooraan is een groot veld zonder stroom. Daarna een gedeelte met straatjes met krappe plekjes. Links achterin een grote rotonde met ruimere plekken en een modern sanitair-gebouw. Nog iets verderop een gedeelte in het bos. In de winter is dit gesloten. De informatie bij de receptie over de vertrektijden van de veerdienst naar Cadiz kloppen niet. Informeer zelf ter plekke.
Grote, beetje onpersoonlijke camping met veel overwinteraars. Niet bijzonder sfeervol. Wel vrij goedkoop. Veel schaduw. Da's in de zomer fijn, in de winter niet. Het sanitair is redelijk; geen wc-papier of zeep aanwezig.
Eind januari: Als je echt kleinschalig en buitenaf wilt zitten, dan zit je hier geweldig. De Frans-Portugese eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Je hebt water, stroom en afvoer dichtbij. Sanitair is bij de boerderij of binnenkort op het erf (is nu in aanbouw). Je kijkt prachtig uit over de eigen mandarijnenboomgaard en je mag plukken voor eigen gebruik. Wij kregen ook nog een mand fruit en eieren en werden 's avonds nog uitgenodigd voor tapas en bier. De kippen en de hond (Linda) lopen op de land vrij rond. In de zomer kun je zwemmen in het zwembad. 'S nachts is het heel stil, maar de haan is vroeg wakker. De eigenaar (Idalino) spreek Frans, Portugees, Spaans, Italiaans. Toegangsweg onverhard; melden bij poort. Er is geen bord met 'camping'. Aanrijroute via M516 (zie foto)
Januari 2020: Deze camping heeft 1 heel groot pluspunt: de bus naar Sevilla, die bijna voor de deur stopt. Fantastisch. Verder is de camping vergane glorie, inclusief het ongeïnteresseerde personeel. Het lijkt wel alsof ze het onderling zo hebben afgestemd. De plekjes zijn krap, het sanitair niet schoon en zeer verouderd, het terrein niet onderhouden, de directe omgeving van de camping is het buitengebied van parkeerterreinen van supermarkten. Deze camping heeft vooral concurrentie nodig van 1 of meerdere andere camping in de buurt, maar helaas ze zijn de enige. Je kunt overigens wel goed zien hoe mooi het terrein zou kunnen zijn of hoe mooi het geweest was, ooit.....
Half-Januari 2020: Wij vonden deze camping een verademing bij de andere campings in de omgeving. Het is iets ruimer opgezet en minder ingegraven overwinteraars. De toiletgebouwtjes zijn schoon, maar wel iets verouderd. Er zijn wel douches waarbij koud en warm water elkaar erg afwisselen. In het achterste sanitairgebouw werd wel geklust toen wij er waren. Het strand bij de camping stelt niet zo veel voor. Je kunt wel makkelijk en goedkoop een auto huren via de receptie.
Als je hier in de winter komt dan is het een herfstbos. Het oogt dan erg depressief vonden wij. Er is geen moeite gedaan om er een natuurlijkere omgeving van te maken. Wij konden hier niet aan wennen. Wij zijn snel weer doorgereden.
Wij hebben hier rondgekeken op zoek naar een leuke camping aan het strand. We vonden het er verschrikkelijk uitzien. Het was een geasfalteerde plaat met geparkeerde overwinteraars. Zelfs als het personeel fantastisch zou zijn wilden we hier nooit staan...
10-01-20: Wat een troosteloze bedoeling. Iedereen staat hutje-mutje naast elkaar uitkijkend op een flatgebouw, een bouwput of elkaar natuurlijk. Wij zijn snel doorgereden.....
Begin januari 2020 werden we ontvangen door een hele vriendelijke eigenaresse. Ze heeft ons uitgebreid rondgeleid. De plekken zijn vrij krap en de camping stond helaas vol met overwinteraars. Ze had nog wel paar plekken op een nieuw stuk grond achter de camping, maar dat leek meer een bouwplaats. We moesten er 31 (!) euro voor betalen (2 volw. met 1 kind van 4 j.) Dat vonden we veel te veel.
Sitecode: 19411
Wij vonden de camping prima. Wel veel overwinteraars. Geen honden toegestaan. Dus geen geblaf of hondenpoep! Fijn. De douches zijn ok. Voor kinderen is er een apart sanitair. Het zwembad is heerlijk, verwarmd, zout water, wat in de winter een uitkomst is. Het personeel is vriendelijk. Fietsen kan prima, ook naar Puerto de Mazarron. Nederlanders zijn wel wat gewend. Of vraag receptie naar fietsroutes.
Wij hebben hier begin januari 2020 gestaan. Helga is inderdaad een zeer vriendelijke en behulpzame vrouw. De camping ligt heel rustig en is prima te vinden. Toen wij er waren was het koud. Het vroor 's nachts. Het sanitair is niet verwarmd. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de vaatwasser. Het speeltuintjes was nogal vervallen. Wij gaan een keer terugkomen als het wat warmer is.
Wij hebben hier een paar dagen gestaan tussen kerst en oud en nieuw 2019. Het is een mooie camping met op veel plekken water en eigen grijs-waterafvoer. In het laagseizoen zijn de prijzen goed te doen, met ACSI. In de winter is alleen het onderste gedeelte van de camping open. Daar is vrijwel geen 3g of 4g netwerk. Voor internet ben je dan eigenlijk afhankelijk van hun dure wifi-netwerk.
Mooie camperplek dicht tegen het strand. Sommige plekken staan echt bijna op het strand. Ruim opgezet.... Tip: als je vroeg wil vertrekken, betaal dan de dag ervoor. De receptie opent pas op 9 uur.
25-12-2019: Wij hebben hier 1 nacht gestaan met kerst. De camping is basic, maar voor een overnachting wel ok. De eigenaar was vriendelijk. Het sanitair is redelijk.
Zeer kindvriendelijke camping met uitgebreide speeltuin, familiesanitair, in een mooie wijngebied. In het restaurant kun je Duits een Indiaas eten, dit laatste was erg goed. De eigenaar spreekt goed Nederlands en is vriendelijk en behulpzaam.
Wij vonden de camping nogal saai, maar de omgeving is prachtig. Je kunt er fietsen en wandelen. Het sanitair is prima en schoon. Vriendelijk personeel.
Sitecode: 19308
Prima camping bestaande uit twee gedeeltes; afgebakende plekken en een groot open veld. De mooiste plekken zijn op het veld aan de rivier. In de rivier kun je heerlijk zwemmen, ook met kleine kinderen. Er is een speeltuin en een restaurant (geen gebruik van gemaakt). Het sanitair is goed, er is ook een kindersanitair. De waterdruk is wel erg laag en de temperatuur van het water soms koud.
De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Verder vonden wij dit geen fijne camping. Het terrein loopt in een smalle strook naar beneden richting de zee. De plekken zijn krap en erg schuin. Het sanitair was redelijk maar ontoereikend. Er zijn geen speelmogelijkheden voor kinderen.
Fijne kleinschalige camping. Op sommige plekken wel een beetje op elkaar gepropt. Wij vonden de doorgaande weg behoorlijk aanwezig. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.
Wij zouden hier 2 dagen staan, maar het zijn er 8 geworden en dat doen we vrijwel nooit. Kleine (voor Kroatische begrijpen) camping met schaduwrijke plekken, prima zwembad, relax, goed en enthousiast ontvangst, op fietsafstand van Nin en diverse zwem- en snorkel-baaitjes. Minpunt is de invasie van muggen, de hele dag door.
De plekken zijn ruim en schaduwrijk. Het sanitair is matig. Geen brillen op de wc’s, veel Franse toiletten, geen zeep, geen wc-papier. Het aanliggende restaurant is best redelijk. Het zwembad is prima, maar wel vol in de zon. Wel stierf het van de (tijger)-muggen. We kwamen in het hoogseizoen, desondanks was er voldoende plek.
Wij stonden hier eind juli in de stromende regen. Hierdoor hebben we de omgeving niet gezien, zelfs het prachtige (?) uitzicht was in wolken gehuld. De plekjes op de CP zijn verhard (godzijdank). De eigenaren zeer vriendelijk. Er zijn was speelgeledenheden voor kinderen. Je mag bij de koeien, kalfjes en de indrukwekkende stier kijken. Perfecte ‘hub’ naar Italië, Slovenië of Kroatië.
Het was er druk toen wij er waren, eind juli. Er waren veel jongeren en vaste gasten. Het sanitair van klein en niet ze schoon. Voor een overnachtingscamping voldoende. Personeel is vriendelijk.
Prachtige, kleinschalige, rustige, vriendelijke camping met zeer schoon sanitair. Een fiets- en wandelparadijs aan de Via Verde. Welke kant je ook op gaat, de uitzichten zijn prachtig.
Prima, nette familiecamping met schoon sanitair en eigen sanitairblokje voor kinderen. De plekken dicht bij het strand zijn iets duurder.
Rustige, nette camperplek. Je betaalt met je bankpas of creditcard. Ideaal als doorreisplek.
Geen bijzondere camping met een matig sanitair. Als je een plekje kan krijgen pal aan het strand dan sta je natuurlijk prachtig. Verder een redelijk kale camping tussen een woonwijk en het strand.
Prima camping in een prachtig gebied. Eigenlijk niet zo veel op aan te merken, maar ook niet bijzonder. Plekjes zijn ok. Sanitair prima. Afval en grijs water moet net buiten de camping gedumpt worden. Er zijn slechts enkele drinkbare waterkraantjes. De kraantjes bij de plekken zijn niet drinkbaar. Voor een kust-camping een 8.
Dit is een kleinschalige, charmante en rustige camping. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is wat gedateerd, maar schoon. Het speeltuintje is nogal vervallen. Toch sta je hier heel goed. Wij stonden achterin en hadden geen last van de weg. Je kunt mooie berg- en kustwandelingen maken.
Vier jaar geleden hebben de nieuwe eigenaren Tino en zijn vrouw de camping gekocht. Het was een bouwval en ze proberen er nu een charmante camping van te maken. Tino is een hartelijk en behulpzame man. Het uitzicht is prachtig. De omgeving een ruig en mooi wandelgebied. Er zijn ook wat minpuntjes: de WiFi is heel instabiel. Er is geen afvoer voor grijs water en op de camping ligt best wat rommel.
Mooie, kleine, sfeervolle camping met zeer vriendelijke eigenaar. De plekken zijn klein, maar wij hadden nu geen buren. Het was een rustige periode in begin maart. Het sanitair is prima. Het speeltuintje zeer verouderd. De omgeving is prachtig. Zelden geven we zo’n hoog cijfer, een 9
Camping voor overwinteraars. Het is een veredelde parkeerplaats. Weinig sfeer, weinig groen. Het sanitair is schoon en goed. Er staan zeer grote campers en afgebakende ‘tuintjes’. Niets voor ons.
Zeer kleinschalige camping met ruime plekken. Ideaal om tot rust te komen, maar er is niet veel te doen in de omgeving. Er staat een trampoline en een zandbak voor kinderen. De Nederlandse eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam.
03-03-2019: Hele grote, maar prachtige camping. De dame bij de receptie is inderdaad heel vriendelijk en behulpzaam. De plekken achterin zijn ruim en hebben stroom, water en afvoer voor water bij ieder plekje. Je staat achterin wel dichter bij de weg en treinrails en dat hoor je, maar is niet enorm storend. Je loopt in enkele minuten naar de prachtige rotsachtige kust.
Prima camping voor als op doorreis bent. Dicht bij de snelweg naar Spanje. Je hoort de weg ook duidelijk, maar het was niet heel storend. Voor 1 camper met 1 persoon betaal je 16,60.
De nieuwe Franse eigenaresse vertelde dat ze sinds 1 week de camping hebben gekocht van de vorige Nederlandse eigenaren. Overal hangen nog Nederlandse bordjes en aanwijzingen. Ze waren aan het klussen. Er was niemand anders op de camping en het zag er zeer verouderd en troosteloos uit. Ben benieuwd of het ze lukt er iets mooi van te maken. De 17,60 per nacht is wat veel momenteel.
Je kunt met je camper op twee gedeelten staat. De camping zelf en camperplaats. De verschillen zijn groot. Wij stonden eerst op de camping. Hier is het vol, druk en de animatie bij het zwembad tot 12 uur 's nachts zeer luidruchtig (eind augustus). Het camperplaats - gedeelte was zeer rustig. Wij vonden het een verademing. Je staat dan vanzelfsprekend verder van zwembad, winkel, bar etc af.
Sitecode: 20585
Prima camping met zeer goede voorzieningen en keurig sanitair en prima restaurant. Op zich misschien wel een 8 waard, maar de muggen zijn er soms in eens met miljoenen (niet overdreven). Vooral als de wind in eens vanaf het meer waait. Daarnaast heeft het personeel ons afgezet door te goochelen met de data van hoog/laag seizoen.
In het overvolle Rimini is hier nog relatieve rust en vooral schaduw in een klein bosje. Je kunt met pendelbusje of fiets naar het strand. Personeel is vriendelijk en prima sanitair (geen wc-papier).
Mooie rustige plek in de natuur, maar wel weinig schaduw. De eigenaren spreken alleen Italiaans. Het sanitair is in zeer slechte staat. Heeft meer dan een update nodig.
Rustige boerderij-camperplek. Maar eigenlijk is alles met de Franse slag: het sanitair is enigszins smoezelig en het kinderspeelplaatsje half vergaan. Een groot minpunt zijn de vliegen. Uiteraard zijn op boerderijen veel vliegen, maar wij konden eigenlijk niet buiten eten. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. De cp is populair onder Fransen. Ee dagje Venetië is prima te doen vanaf hier.
Schaduwrijke camping met zwembad, speeltuin en prima restaurant. De plekken zijn klein, maar achter op het veld zijn grote, maar duurdere plekken. Hier sta je overigens wel in de zon. Wij waren hier in augustus en het was druk, vol en lawaaierig tot 23u met schreeuwende en rondrennende kinderen. Toch had de camping een aangename sfeer. Het sanitair is schoon. Kosten: 2 volw, 1 kind (3) wel €44!
Wij stonden hier half augustus (2018) en het was hutjemutje. Wij stonden tussen de houten huisjes, omdat we de schaduw zochten van de bomen. We werden door de Italiaanse huisjes-eigenaren wel een beetje weggekeken. Het sanitair is redelijk
Prima camping met wat gedateerd, maar schoon sanitair. Het zwembad is inderdaad nog steeds kapot. Enigszins storen vonden wij de niet te missen aanwezigheid van elektriciteitskabels. Het restaurant is handig als je op doorreis bent en niet wilt koken of boodschappen doen. Verwacht geen hoogstandje overigens.
Sitecode: 20141
Wij hebben hier met Hemelvaart gestaan. Je kunt met je camper op de cp, een groot veld of de camping staan. Het veld bevindt zich achter de cp. Toen wij er waren stond er een enorme groep luidruchtige Duitsers. Wij zijn toen op de camping, aan de overkant van de weg, gaan staan. Op deze grote camping konden we achterin een rustig, prachtig plek vinden. Het NL-sprekende personeel is behulpzaam.
Wij kwamen hier aan na een lange reis en werden vriendelijk ontvangen. Het restaurant was dicht, maar we konden toch gewoon uit het menu kiezen. Het eten werd 45 minuten laten naar onze camper gebracht. Wat een welkome service. Het sanitair is verouderd, maar zeer schoon. De plekken ruim. We vonden het een zeer aangename en rustige camping om te overnachten op doorreis.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar en een prettige camping. Het sanitair is inderdaad zeer gedateerd, maar schoon. De omgeving is prachtig en je kunt er fantastisch wandelen. In de winter, wij stonden er in januari, is de zon wel vroeg achter de grote bergen verdwenen.
Wat een heerlijke afwisseling met sommige strakke, afgebakende hutjemutje-campings. Het is hierdoor minder ‘perfect’. Hier geen waterpasstaande plekjes of perfect sanitair, maar houden van deze iets nonchalantere camping. Ook het vriendelijk ontvangst is aangenaam.
Camping blijkt dicht te zijn. En dat terwijl dat nergens vermeld staat, ook niet op hun eigen website!
Sitecode: 19412
Camping blijkt dicht te zijn. En dat terwijl dat nergens vermeld staat, ook niet op hun eigen website.
Aangename ruimopgezette camping. Het is fijn om te kunnen ontsnappen aan de volgepakte campings elders aan de kust. De toegangsweg is prima te doen met een slakkengangetje. Wij stonden hier op 26 en 27 december. Het was ongeveer voor de helft vol. De ruige kust is te bereiken via een poort achteraan de camping. Het restaurant op de camping was nu alleen in de weekenden geopend. Sanitair was schoon
Wij hebben hier met kerst 2017 gestaan. De camping was voor ongeveer 85% vol met voornamelijk Engelse, Duitse en Nederlanderse pensionados, maar de Engelse voeren de boventoon. Het sanitair is zeer gedateerd, maar volstaan. De camping is wat rumoerig. Aan de andere kant; we vonden de campings/camperplekken in Peñíscola nog drukker en meer volgepropt.
Wij waren hier 23 en 24 december en het was ongeveer voor de helft vol. Hierdoor was het aangenaam, maar we zouden hier niet in het hoogseizoen willen zitten. Dan is het erg dicht op elkaar. Voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig, zelfs een hondendouche en autowasstraatje.
Wij vonden dit een prima overnachtingscamping. De eigenaar is super vriendelijk en behulpzaam. Er zijn geen douche- of toiletgelegenheden. Je kunt wel water lozen en bijvullen.
Sitecode: 19600
Prachtige ruime campingboerderij. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Er zijn twee ruime velden waar je heerlijk rustig kunt staan. Het sanitair is eenvoudig en zeer schoon. Voor kinderen is er voldoende speelgelegenheid.
Deze boerderijcamping doet er veel aan om het kinderen naar de zin te maken. Verschillende dieren om mee te spelen, cavia's, konijnen etc. Er is ook een enorm wagenpark met skelters, fietsjes, tractortjes. Het sanitair is schoon en ziet er prachtig en ruim uit. De grote tegenvaller is de prijs. Wij betaalden 30 euro per dag voor 2 volwassenen en 1 kind. Echt te veel vonden wij.
Fantastisch camping en camperplaats. De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om je thuis te laten voelen. De kinderen en volwassenen) kunnen spelen met alle dieren die deels los lopen. Hoewel de camping in de winter dicht gaat, geldt dat niet voor de camperplaats. Deze blijft het hele jaar open en kost in het naseizoen slechts 5 euro
Op deze Camperplaats mag je gebruik maken van de faciliteiten van de camping en deze zijn zeer goed. Vooral het nieuwe sanitairgebouwtje, dat dicht bij de camperplaats staat is nieuw, schoon en ruim. Je betaalt extra voor water en stroom. Vanaf de camping kun je mooie wandelingen maken.