@DeSpijkertjes
- 2023
- Forster T 599 HB
- Huren
Hele fijne en gezellige niet al te grote camping. Prima plaatsen, prachtige omgeving waar je lekker kunt wandelen en fietsen. Broodservice ‘s ochtends en 4x avonden in de week komt er een foodtruck. Nederlandse eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is ook prima. Wij zijn een dagje extra gebleven, omdat we het zo’n fijne plek vonden. Enige kleine minpuntje, er is gratis WiFi, maar niet heel erg goed. Verder was het fantastisch!
hele mooie rustige en groene camping in een prachtige omgeving. Eigenaren zijn heel vriendelijk, kennen wel maar een klein beetje Engels. Er is een kleine bar / bistro waar je wat kunt drinken en een paar gerechten kunt eten. Sanitair is wel wat gedateerd, maar verder wel goed. We hebben hier een hele fijne overnachting gehad. Zorg wel voor een zaklamp, want veel stukken zijn ‘s nachts aardedonker.
Wij hebben 4 nachten gestaan, als uitvalsbasis voor familiebezoek. De familie is heel aardig en behulpzaam en Ellie spreekt goed Engels. Lozen vuil water en toilet ging prima, ook schoon water tappen. Er is gratis WiFi, maar alleen goed vlakbij het huis. Verder geen voorzieningen, daarom wel wat te duur. De plaatsen zijn goed als het droog is, wij hadden helaas veel regen, waardoor we muurvast zijn komen te staan. Tip: zorg voor verharde plaatsen
Mooie rustige camping, omgeving is prachtig. Heel vriendelijke ontvangst, spreken ook goed Engels. Wij hadden een ruime plek (E17). Sanitair is goed en schoon. Gratis WiFi is uitstekend. Klein barretje waar je nog een drankje of een ijsje / snackje kunt halen. Klein nadeeltje, het gaat best steil naar boven, voor mensen die wat slechter te been zijn is dat een uitduiding. Wel veel geluid van spoor en autoweg (ook ‘s nachts).
Rustige camping aan de oever van de Moezel, ruime plaatsen, schoon en goed sanitair (met een föhn bij de douches), gratis WiFi maar die valt nog wel eens weg. Vriendelijke receptioniste. Je moet wel zorgen dat je tussen 15.00-19.00 arriveert, want het toegangshek gaat dan op slot, in de ochtend is het hek geopend van 09.00-12.00 voor vertrek. We hebben er een goede nacht gehad op onze doorreis naar Spanje!
Rustige camping, ruime plekken. Goed en schoon sanitair. Goede gratis WiFi. Eigenaren zijn heel vriendelijk. Prachtige omgeving waar je lekker kunt wandelen met de hond. Er is ook een eettentje op de camping waar je iets kunt eten (take away of ter plaatse) en een broodjes service in de ochtend. Het is ons zeer goed bevallen op onze doorreis naar Spanje!