@DeToekans
Voor ons prima als laatste stop om weer door naar Nederland te gaan. Sanitair prima en broodjesservice. Je mag de camping oprijden, je plaats kiezen en daarna bij de receptie aangeven waar je bent gaan staan.
6 sterren voor het sanitair! Geen schaduwplekken maar voor ons geen probleem. Vanuit hier zo op de fiets in de prachtige stad Erfurt
Prima camping. Hier heerlijk genoten van de zwemmogelijkheden. Bakkertje op nog geen 5 minuten fietsen.
Prima camping! Met restaurant en broodjesservice. Wij hadden niet gereserveerd maar er werd alle moeite gedaan toch nog een fijne plek voor ons te vinden. Wij zijn hier vandaan naar Potsdam gefietst en Schloss Sanssouci bezocht.
Leuk trekkersveld aan zwemmeer met broodjesservice. Supermarkt in de buurt en zo weer op de snelweg
Sitecode: 20377
2 nachten gestaan. Prima sanitaire voorzieningen, broodjes service en lopend naar Hamelen.
Sitecode: 92052
Onze 2e keer hier. Deze keer met kleinkinderen. Bij het naastgelegen restaurant gegeten en midgetgolf gespeeld. Sanitair schoon en fris. Hond was weer blij in het omheinde losloopgebied. Tot een volgende keer!
Prachtig, mooi onderhouden camperplaats. We hadden er voor gekozen op het draaiplateau te staan. Met dit zomerse weer niet met de zon mee hoeven draaien. maar zonder dat zeker een mooie ruime plaats.
Mooie boscamping. Hond zeker welkom, ook in het restaurant. We hebben daar lekker gegeten en broodjes besteld voor de volgende morgen. We zijn binnen een half uur door het bos naar het centrum gewandeld en lekker op een terras gezeten. Wij komen zeker terug.
Wij waren hier tijdens Pasen. Begin van het seizoen en heerlijk rustig. Super voor de hond: op de camping een speelveld en zwemvijver. Vanaf de camping loop je zo het bos in waar honden los mogen lopen.
Fijne plek. Wel van tevoren reserveren. Wij waren hier half maart en alle plekken waren in de avond bezet.
Wij waren hier in maart. Nog rustig. Prima plek.
Wij waren hier in maart, eerste dag van het seizoen. Aan de rivier geen verharde plekken. Daarom mochten we op de parkeerplaats staan waar ook stroomvoorziening is. Prima plek. Net sanitair.
Top! 14 maart en nog heel rustig op de camping. We stonden strak aan de Rijn. Prachtig als je van de scheepvaart houdt. Net sanitair. Broodjes voor het ontbijt zijn de dag ervoor te bestellen.
Top! wij waren hier 13 mrt. Het was rustig en we stonden direct aan de Rijn. Net sanitair en vanaf 8.00u broodjes bij de receptie.
Geweldig! Uitzicht op zee en zo het strand op (met de hond). Camping De Duinrand blijkt niet meer de beheerder… We hebben daarom maar via een parkeerapp de parkeerplaats betaald.
Super plek! Praktisch ingericht met schoon sanitair. Stroom via AanUitNet. Dichtbij centrum en binnen 10 minuten lopend naar Devarana. Top!
Mooie plek, schoon sanitair, originele info ruimte met wandel- en fietsroutes. En de eigenaar verraste ons zondagmorgen met croissantjes. Top!
Sitecode: 92052
Ons eerste camperweekend en gekozen voor CP Midas. Wij zijn het eens met alle positieve reviews. Aanrader voor de beginnende camperaar. Bijzonder leuk voor de hond; op het terrein en in de directe omgeving.