@DeVoermannetjes
- 2021
Sitecode: 19206
We stonden hier op de camping voor 1 nacht wat kost 275 kr all in voor stroom De douches en toiletten zien er goed uit bij inchecken krijg je een code die je kan gebruiken voor de douches en de toiletten de plekken op het gras zijn goed vlak en je hebt bij plek 9 en 10 een mooi vergezicht WiFi hebben ze niet
wij kwamen 08-09-2022 rond 13.30uur aan om daar een nachtje te staan maar toen we daar aankwamen was het helemaal leeg en wij hadden er geen goed gevoel over dus we zijn weer weggegaan groet Ed en Michelle
Wat een heerlijke plek om een paar dagen op te laden, wasjes te doen en even bijkomen op een rustige plek. Wij hadden een plek langs het beekje. En natuurlijk heerlijk gegeten één van de soorten hamburger menu.
het is een mooie plek aan het water en erg idyllisch zeer aan te raden voor andere camperaars
Wat een prachtige plek zo aan de Ee! Sanitair was prachtig, heerlijk rustig. Een bedrijf met koeien en heel erg relaxte eigenaren. En met een mooi wijds uitzicht de zonsopgang kunnen zien. We hebben heerlijk genoten. en fijn dat we een wasje hier konden doen!
Sitecode: 20537
Op 13 april jl. kwamen we hier op deze prachtige plek aan, we werden ontvangen door de eigenaresse en konden een plekje uitkiezen. Een prachtige omgeving, heerlijk wijds en rustig! Genoten van het weer. Sanitair is netjes en schoon, heerlijk gedoucht! Gewoon genieten!
Op 11 april jl. kwamen we hieraan en wat een mooie camperplaats. met uitzicht op de weilanden en een mooie omgeving om te wandelen en fietsen. we werden vriendelijk ontvangen en we konden zelf een plek uitzoeken, we stonden uiteindelijk met 4 campers. Het sanitair gebouw is prachtig en na een heerlijke douche en relaxte en rustige avond en nacht gehad.
we kwamen erachter dat deze camping niet meer bestaat dus Campercontact misschien moeten jullie deze verwijderen!!!!!
Wat een mooie locatie, zo bij de melkveeboerderij, erg leuk! Mooi verharde vaste camper plekken, goede WiFi, op loopafstand van de Grebbelinie en Scherpenzeel. Voor het verzorgen van de camper vuilwater lozen, wc lozen en reinigen en schoonwater bijvullen is dit goed te doen, dit was voor ons de eerste keer met de camper! 😊