@DeVrijeVogels
- 2021
Afgezien van het feit dat de terminal niet functioneert is het een fijne plek. Dat denken meer mensen want op deze zaterdagavond is de plaats overbezet. Maar ja als je na 18:00 arriveert moet je niet verbaasd zijn dat er geen plek meer is. Leuke wandeling naar het “kasteel“ gemaakt door een middeleeuws dorpje. Mooie uitzichten. Winkel vlakbij.
Fijne plek. Heel druk. Wij arriveerden om 11:30 en hadden de laatste grote plek. Nog 1 kleine plek was beschikbaar. Waarschijnlijk komt iedereen op de gratis stroom en water af.
Fijne plek om te overnachten. Dit was de tweede keer dat we hier waren. Wees op tijd want het is er druk. Onbegrijpelijk dat er niets voor betaald hoeft te worden. Alles wordt pico bello onderhouden. De brandstoftank vol laten gooien en nog wat in het winkeltje gekocht zodat er nog wat aan ons verdiend werd.
Met 2 campers was het rustig. Plekken zijn 6 meter lang, we staken met onze 7 meter dus wat uit. Het is denk ik heel smal om campers pal naast elkaar te parkeren. Goed verzorgde plek. We hebben geen gebruik van de services gemaakt. Goed geslapen. Het plaatsje zelf is niet bijzonder.
Gloednieuwe CP en dat zie je. 20 mooie ruime verharde plekken met een stuk gras er tussen. Vriendelijk welkom van de eigenaren. Alle voorzieningen zijn keurig. We begrepen dat er in het najaar een grotere sanitair unit komt waarbij ook afgewassen kan worden.
De man bij de receptie was hulpvaardig. Sanitair gedateerd maar schoon en heerlijke douche. Ruime plekken. WiFi niet werkend gekregen. Goede basis om met de bus naar de geweldige kathedraal te gaan.
Helaas maar 1 nacht kunnen blijven. Deze camperplaats is ons heel goed bevallen waardoor we nu voor het eerst zeggen: hier gaan we zeker terugkomen.
Aangenaam verblijf gehad. Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Mogelijkheid om een Flammkuchen te eten met een lekker wijntje erbij. Goed en schoon sanitair. Heel goede prijs/kwaliteit.
Voor een gratis camperplaats is het oké. De eerste rang staat leuk met uitzicht op het water en de tweede rang staat aardig. Er stonden 22 campers en dan is redelijk vlak op elkaar. Buiten zitten is lastig. Haren is niet zo bijzonder en de fietstocht in de omgeving gaat met name door landbouwgebied en langs de Ems.
Na een gastvrij onthaal door de eigenaren hebben we hier een fijn verblijf gehad. Door de regen konden we helaas niet op het grasveld staan, maar aan de rand op beton was ook niet verkeerd met onze camper. Het sanitair is werkelijk subliem. Zelden zo’n kwaliteit meegemaakt.