@DeWaardt7476
- 2023
Sitecode: 162001
Een heerlijke plek. Vriendelijk ontvangen, er werd mee gedacht over een schaduw plek uitzicht op het bos Stort douche, geweldig. In Nederland zouden wij om er één in huis te hebben dik geld betalen en hier is deze bij de prijs inbegrepen. Langs de camping loopt een heerlijke riviertje voor schaduw en verkoeling. Op 700 meter van de camping heb je 2 eetgelegenheden zeker aan te raden. Wandelen fietsen er is hier genoeg te doen. Wij komen terug.
Hele fijne camping. Zeer grote plaatsen beetje scheef maar een echte camperaar draait daar zijn hand niet voor om. Uitbater zeer vriendelijk en spreekt Engels. In de buurt een heel mooi meer voor verkoeling. Restaurants ja wat moet ik daar van zeggen 🤔 veel frituur en supermarkt best ver. Beetje boodschappen inslaan en je hebt een heerlijke rustige vakantie. Oja juli en augustus kan je hier wel eten.
Wij waren hier in 2024, wat een prachtige plek. Nu weer terug. Twee weken geleden heeft een nieuw echtpaar de camping overgenomen van de oude eigenaar. Heerlijk gegeten vriendelijk ontvangst. Onze vaste doorreis plek.

Wat een top camperplaats. Voelde ons echt welkom door de eigenaren en wat werken die hard aan hun camping om het nog mooier te maken. Ruime plekken, schoon sanitair en heerlijk warme douchen. Hadden broodjes besteld bij brood service en er stond een heel leuk persoonlijk bericht op. Mooi wandel omgeving rond de rivier de Tyll (betekent beek) Wij komen hier zeker terug. Als je van de kant de Lidl komt even beneden keren. Smalle ingang maar te doen
Zeer goede camping. Mooie wandel routes. Wel eerst boodschappen doen want supermarkt is ver weg. Hele vriendelijk uitbater. Fietsen kan maar best steile wegen 😅