@De_boevenbus
- 2020
De website deed ons iets totaal anders verwachten dan wat we aantroffen. Bijna de hele camping bleek volgezet met stacaravans. Gelukkig bleek het kampeerveldje een ouderwets gezellig veldje. Het recht zetten van de bus was een uitdaging met de vele kuilen en bandensporen. Sanitair was schoon, alleen op een rustig moment douchen is geen aanrader; dan is het water gewoonweg te heet. Zwembad was leuk met de glijbanen, maar erg klein.
Een bijzondere ervaring! Hobbelend over de zeebodem bij laagtij. Bij de camping staat een zuil van pass'etapes. Ter plekke een account aangemaakt en afgerekend, gewoon met de rabo pas (lukte na 6x). Fijne camping, veel schaduw van bomen, verouderd maar schoon sanitair. 's Avonds in alle rust het eiland verkennen en de volgende morgen hobbelend weer terug.
We hebben ons blind gestaard op de zwembad foto's, daar is iemand heel handig met filters en bewerken geweest... jammer. sanitair oud en gedateerd, wel schoon, op een ochtend kwam er zelfs geen water meer uit de kraan. Dat kan te maken met de drilboor die vanaf 8.00 te horen is? Omgeving mooi en groen, wel oppassen voor hondenpoep! Wij slaan deze voortaan even over 😏