@DebRon
Als parkeerplaats voor een nacht prima. voorzieningen zijn er niet meer, geen hoge verwachtingen van hebben.

Gisteren aangekomen op de stoffige parkeerplaats. Na het aanschouwen van alles een rondje gelopen door het mooie stadje. Na omhoog kijken naar de rots zagen we dat er bovenaan ook campers staan. Teruglopend naar de stoffige parkeerplaats hebben we rechtsomdraai gemaakt en zijn naar boven gereden. Prachtige plek met een supermooi zicht op de zonsondergang 😊
Mooie rustige plek aan het water. De watervalletjes wandelen aan de Camperplaats voorbij. Leuk aangelegd zwembad in de beek waar je gebruik van kan maken.... Echt een aanrader!
Prima plek voor een overnachting, iets onrustig door de weg en het busstation. Mooie wandeling naar het kasteel dat helaas alleen in de weekenden open blijkt te zijn
Prima eenvoudig en rustig plekje voor overnachting, leuk klein stadje waar je met een monorail naar boven kunt. Helaas zijn huisdieren in de monorail niet toegestaan.
Een zeer nette campingplek, schoon, een warme douche en mogelijkheid tot wassen, lozen, water, elektra. Wat een uitzicht vanaf de camperplek en op 2 km lopen sta je aan de zee op een mooie klif. De eigenaresse was erg aardig, gaf een plattegrond mee en vertelde ons waar we echt moesten gaan kijken. Aanrader!
Het zou een mooie plek kunnen zijn, als er 2 campers stonden aan het strandje, dat schoon zou zijn en de omgeving rustig. Helaas was dit allemaal niet aan de orde, er stonden 5 campers, 2 busjes, afval lag overal, onrustig door af en aan rijdende toeterende auto’s. We zijn na een overnachting snel weer doorgereden.
Plek aangetroffen in dramatische toestand. Gras stond ruim een meter hoog en het zag er onverzorgd uit. Stond dan ook geen camper. Snel doorgereden.
Prima plek voor een overnachting. Geen voorzieningen en het is niet duidelijk waar je precies mag parkeren. Rustig gelegen.
Prima plek, mooi gelegen aan een klein parkje waar je kunt wandelen en ruïnes staan. Rustig, alleen wat langs rijdend verkeer. Water voor €2.10 te verkrijgen.
Aangekomen bij de camperplaats zag het er erg luguber en onveilig uit. Veel campers die door ducktape en aluminiumplakband bij elkaar gehouden werden. Rommelig, smerig, kortom een plek om snel weer te verlaten. Op zoek naar een beter plaats om te overnachten!