@Deckboy
Lid van Campercontact sinds 2020
We komen al minstens 5 jaar naar Palencia (mooie vriendelijke, drukke stad) en zijn gestopt bij de zeer goede Council Area. Toen vonden we dit gebied vorig jaar. Fantastisch. Volle 10 sterren. Eigenaar en personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Rustige ligging en slechts een korte wandeling door een prachtig park naar een keuze aan lokale bars / cafés (onze belangrijkste criteria voor de locatie van een gebied!)
Volgens de Spaanse MH-groep, AreasAc, is het weer open.
Heb hier 4 nachten doorgebracht. Gratis elektriciteit in een rustige parkeerplaats. Vriendelijke stad met veel bars etc. Supermarkt van Aire. We waren uitgenodigd om deel te nemen aan de Halloween-feesten en hadden een geweldige tijd. We zullen zeker terugkeren. Bedankt iedereen in Ceutí.
Fantastisch. Mooie stad met cafés, winkels enz. Bedankt aan stedelingen.
Mooie stad en geweldige plek voor één nacht. Het bord naast de betaalautomaat vermeldt GEEN gewicht, MAAR u moet in een van de parkeervakken passen. Dit was geen probleem voor ons omdat we 5m x 2,4m zijn, maar grotere MH past er niet in.
Uitstekende aire en zeker de moeite waard de € 4 (toegenomen afgelopen december). Rustige camping op een geweldige locatie met alle voorzieningen en een toilet. Goed café / restaurant om de hoek + bakker.
Super gebied / aire en we hadden gratis EHU, maar werklui arriveerden 's morgens toen we weggingen en verwijderden de twee verbindingen. Niet zeker of het moest repareren of het was tijdelijk en we hadden gewoon geluk. (Foto toegevoegd) Leuke bruisende stad met een goede sfeer.
Mooie stad en goede aire wil alle diensten (niet EHU) werken met nieuwe waterkraan. (2018/12/05)
Perfecte plekje. Fantastisch uitzicht op zee en als je geluk hebt, dolfijnen. Korte wandeling naar het kleine stadje met basiswinkels, enz. Openbare toiletten bij de haven die 's nachts sluiten. Er is een waterkraan op de muur buiten de toiletten.
Tweede keer hier - dus we moeten het wel leuk vinden hier! Goede camperplaats in een aangename kleine stad. De sani is gerepareerd sinds ons laatste bezoek en de openbare toiletten werden elke dag schoongemaakt.
Sitecode: 11946
We hebben niet zin in de grote parkeerplaats in het centrum, maar deze plek was ideaal. Rustig en niet ver van het centrum. Openbaar toilet tegenovergesteld. Fijn voor onze 5m campervan, maar het zou niet geschikt zijn voor grote MH's.
Sitecode: 19389
Zeer goed Gebied / Aire. Alle diensten (geen EHU) en goede ruimten - gereserveerd voor MH en Bussen. Het lijkt erop dat het misschien niet klaar is en er kan in de toekomst EHU zijn, maar dan kunnen de belemmeringen in gebruik worden! Zeer druk in het weekend. Mooie stad met winkels, bars en cafés.
Dit is weer een uitstekende Area / Aire die we in Spanje hebben gevonden. Goede ruimtes met elektriciteit (€ 1/12 uur) en diensten om de hoek (water € 1 / 100l). Tokens uit het zeer vriendelijke toeristische kantoor naast het metrostation. Winkels en bars / cafés in de stad, maar de belangrijkste reden om te stoppen is het bezoeken van Bilbao - metrostation in de stad.
Zo goed om op gebieden / Aires als deze te komen. Uitstekende ruimte, alle diensten werken en slechts 2 € voor 12 uur stroomaansluiting. Voelden ons beschaamd dat we niet zoiets in het Verenigd Koninkrijk hebben. Eltziego is een leuk stadje met winkel en keuze aan bars / cafés.
Sitecode: 19260
Zeer goed gebied / Aire voor een bezoek aan Segovia - wandeling of bus.
Groot auto / buspark met veel ruimte. Rustig en met het politiebureau tegenover, voelt vrij veilig. Avila is het bezoek waard.
Een mooie stad, maar het voorgestelde gebied / Aire is nog niet afgerond - geen diensten. Dat is jammer omdat het een aangenaam gebied zou zijn als het klaar is.
Sitecode: 19334
Uitstekend Gebied / Aire in een mooie kleine stad. Dit is een van de 14 Gebieden in een Palencia regionaal boekje, gratis van toeristenbureaus.
Wat een uitstekende Area / Aire. Aangewezen ruimtes van goede afmetingg en we hebben nooit auto's gezien die probeerden om te gebruiken, maar we hebben MH's gezien die plekken voor auto's innamen - schande! Ik veronderstel de belastingen van de lokale bevolking voor ons betalen om dit te gebruiken. Goede service en een aangename locatie naast een park. Korte wandeling naar de stad met drukke winkels, bars en cafés. Het toeristenbureau geeft u een handig boekje van alle regio's / Aires.
Zijn hier nu 4 keer geweest- we houden van Lekeitio! Alles werkt weer en de "permanente" wagens zijn gegaan. Zoals gewoonlijk patrouilleert de politie en vraagt degenen die niet in de aangewezen plaatsen staan om verder te gaan - kom dan zo vroeg mogelijk in het weekend. Zeer populair bij Spaanse camperaars.
Rustige halte voor de nacht. Basisdiensten (geen EHU). Mooie stad op loopafstand.
Rustige plek voor de nacht. Basisdiensten en schone toiletten om de hoek naast de kerk. De stad heeft winkels, bars, cafés, enz.
We hebben hier de afgelopen 4 jaar gestaan als een van de beste bestemmingen in Portugal. Grote gemeentelijke camping met vriendelijk en behulpzaam personeel en een prachtige stad met veel winkels, cafés en restaurants. MAAR Het laatste nieuws in de plaatselijke krant is dat de site zeer binnenkort kan sluiten als gevolg van de regels licentie. http://www.cidadetomar.pt/noticia/7031/tomar-fica-sem-parque-de-campismo
Uitstekende plek. Zeer rustig. Aparte baaien op harde ondergrond voor de campers. Alle diensten in uitstekende staat. (geen elektriciteit). Schone toiletten 24 uur open. Goede bakkers aan de overkant. Kon nauwelijks vragen om meer. Veel dank aan het dorp.