@Decontrahivern
- 2000
Gemengde parkeergelegenheid met 9 plaatsen gereserveerd voor campers. De uitrijruimte is ruim voldoende. Geen elektriciteit. Voor het sportterrein met voetbalveld. Ideaal voor een bezoek aan de mijnen en het kasteel. De mijnen zijn te voet bereikbaar, en als het moeilijk is om te lopen, zijn ze ook gemakkelijk te bereiken met een quad.
Een uitstekende, rustige buurt met voorzieningen. Je kunt je via een handige website aanmelden voor elektriciteit (het is per uur, en bijvoorbeeld 12 uur kost € 3). Een goede locatie in het dorp.
Ongelooflijk gebied dat de moeite waard is wat je betaalt. Groot, ruim, met bomen, gras en de rivierkant. De diensten worden geleverd met een oplaadbare kaart die u bij de ingang krijgt en die de automaat automatisch inneemt als u weggaat. Het centrum ligt op 35 minuten afstand via een mooie wandeling langs de rivier of zo met de fiets over één van de vele fietspaden. Gewoonweg spectaculair.
campers zijn niet toegestaan
De stad heeft een bord geplaatst dat campers verbiedt... zelfs niet in de winter en als de parkeerplaats helemaal leeg is. Nou ja, ze blijven achter zonder ons bezoek.
Er is hier geen gebied. Het zijn allemaal parkeergarages en beperkt tot 3 uur, behalve 1 die 10 uur heeft. Er is niets dat campers toestaat.
Ruime camperplaats, goed georganiseerd op drie niveaus, met voorzieningen om toilet en grijs water te lozen. Het is niet geasfalteerd maar echt goed. Gelegen bij een kinderspeelplaats. Begrepen dat het gratis is.