@Deesse21
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Prachtige CP, recent opgeknapt met een 3-tal betonnen parkeerplekken en verder redelijk vlak grasveld waarop zo 10 of meer sta-plaatsen. Schoon water en vuilwater lozingplek. Nu nog gratis. Hoog gelegen open en dus wat winderige (koude) plek. Locatie exact op de plaats zoals op de app staat (en dus niet bij de picknickplaats aan het begin van het dorpje). In dorp is 1 bar en verder niets. Mooie wandeling vanuit het dorp.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

prima rustige plek. officieel zijn 4 plekken voor campers gereserveerd, maar het is groot zat! gescheiden afvalcontainers staan tegenover de serviceplaats.
Bijzonder drukke locatie. er stonden langs de doodlopende weg een 10-tal campers. De grote P is tot 2 m hoogte. ondanks de drukte en regelmatig voorbijrijdende politie was er al binnen 2,5 uur ingebroken evenals bij 2 buren. Pas na 23 uur komen er plekken vrij voor de restaurants. Daar hebben we onder de straatverlichting rustig geslapen. Tot 7 uur dan begint de bevoorrading en loopt de parkeerplaats vol.
top! mooie CP op grind, vlak en bewaakt. centrum gemakkelijk bereikbaar. vriendelijke beheerder spreekt zelfs een paar woorden Nederlands en Duits. 20 euro in de wereldstad is dan echt niet duur. en dan toch nog een wc en een douche mag je zien als een plus! We stonden eerst “gratis” in het park naast centrum. Na 2,5 uur was er al ingebroken evenals bij 2 buren.
2023
Psssst, niet verder vertellen anders willen ze allemaal hier naar toe komen.
Sitecode: 62072
Klopt, behalve dat de plekken opnieuw en ruimer aangegeven staan plek voor minstens 15 campers. ‘s Avonds was er geen restaurantje open! (augustus).
Alleen de laatste review gaat over deze CP. Het betreft de busparkeerplaats aan de rotonde bij de ingang van het oude dorp. Daar zijn ook 6 camperplekken aangegeven met een klein bordje. Beetje schuin asfalt, vlak bij centrum. overdag druk toeristisch. ‘s Avonds kwamen er meerdere campers bij die gewoon op de busplekken gingen staan. Dus redelijke plek met een groot nadeel: veel verkeersherrie van de naastliggende grote weg
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden