@Dehler36cws
Nette camping mooie plekken. Wel duur, je staat in de stad maar wel rustig. Sanitair schoon maar wel toe aan wat TLC. Verder goed toeven .
Leuke cp hoed restaurant. Wat kleine plekjes van te voren boeken. Je betaalt alleen wat je gebruikt. Fijne gastvrouw we voelden ons welkom
Prima plek met veel campers (79) Een soort camper caroucel. Prima plek met redelijke ruimte en goed verzorgd en prima sanitair. Ondanks veel campers rustige plek. Op loopafstand van de stad. Zorg bij het opwaarderen van de gebruikers kaart voor voldoende saldo er op. (10€) Anders is het op onder het douchen. De startprocedure in de douche was ons niet duidelijk daardoor 2€weg + 3 stroom paal en is je kaart leeg. teveel stroom tegoed komt terug.
Doorrijden zou ik zeggen. 🤫pssssst niet verder vertellen Nee echt dit is een pareltje in de kroon. Zou jammer zijn als het verpest wordt door massa tourisme of ongepast gedrag. Dus wees zuinig op deze plek. 12 plekken. Nette voorzieningen. Restaurant en prima viskraam wo<>zo
Redelijke camping aan het noord oostzee kanaal. Schepen varen op 2 minuten wandelen achter de camping. Een en ander is wat gedateerd. Goed voor overnachting op N<>Z lijn vlakbij doorgaande snelweg die wel hoorbaar is op de achtergrond. Seizoen sta plaatsen met enkele trekkers plekken op gras wel redelijk hard gezien de nattigheid. We werden vriendelijk geholpen. Geen afvalput voor grijs water. Zwart water alleen met bio middelen ivm spec tank.
Ssssst🤫 deze cp is wel heel erg perfect, ik wil het eigenlijk niet verder vertellen.🤣 Maar deze CP is wel heel erg perfect. Seizoen start 2 campers, wat een rust. Plekken goed, Sanitair goed, Voorzieningen goed. Aankomst en vertrek betaal systeem perfect. Je kunt nog laat aankomen. In ons geval Duitsland boodschappen gedaan en op doorreis. Kortom voor herhaling vatbaar.