@Delacousine
- 2021
prima gratis plek voor te overnachten. Blauwe parkeerschijf is een must: zeer strenge controle en meteen een bon…..zelfs als je in de camper bent!
ik sluit mij helemaal aan bij de vorige review! Wij hebben een extra nachtje bijgeboekt: super plek!
veel dank aan de gemeente! wat een fijne plek!
prima plek met betaalde stroom. ruimte voor 5 plekken!
geweldige camperplek dicht bij Den Bosch en Vught. Mooi en schoon sanitair, ruime plekken en vriendelijke eigenaar. Super!
Wat een fijne camping! Voor 28,50 alles inclusief! mooie plekken, schoon sanitair en vriendelijke receptie!
prima plek met mooie ruime plaatsen. betaling met brief- of muntgeld, stroom met muntjes van 5o ct.
mooie plek met stroom voor 8 euro. dorpje is niet erg spannend. leuke sprookjesboeken langs kasteel naar beneden…..omhoog is wat minder leuk!
Camperplaats is gesloten. Staat nog wel volop aangegeven op borden, maar afgesloten met bouwhekken en onkruid staat hoog.
super gratis plek! keurig verzorgd!
prima plek, dicht bij het centrum. betalen gaat eenvoudig en er zijn ook plaatsen met stroom. je kunt op twee grote plaatsen staan: als je het terrein op rijdt, sta je aan de linkerkant ruimer. wc ‘s zijn in de ochtend schoongemaakt en afvalbakken leeg. super!
Zo zien wij het graag: mooie plekken, aankomst en vertrek naar keuze, enveloppen hangen klaar voor geld in te doen, dicht bij het centrum….top!
Zo’n Camperplaats wil je toch! Duidelijke uitleg voor betaling…..keurige ruime plekken, verlichting, gezellige zitjes….en dichtbij het centrum! Super gemakkelijk met de bus! Leuke bijkomstigheid: we hebben hier weer een stempel gescoord voor de camper 11 stedenticht: een aanrader!
wat een fijne plek zo dicht in het centrum! schoonsanitair, verharde plek….wij komen zeker terug!
Superfijne, rechte, verharde plek op fietsafstand van het centrum. wij hebben er heerlijk gegeten en een goede nachtrust gehad!
Wat een mooie plek, sanitair en gastvrije ontvangst! Goede wifi, mooie omgeving en leuk stadje!
Camping is drie jaar oud en ze zijn nog volop bezig: nieuw schoon sanitair, prachtig zwembad en vlakke plaatsen. 25 euro voor 2 personen, camper en elektriciteit! Warm welkom van eigenaresse!
wij betaalden 41 euro per nacht inclusief alles. Fijne en schone natte ruimtes, prima zwembad en 4 km fietsen naar Jaca. enorm fijn verblijf gehad!
prima plek en alle bezienswaardigheden op fietsafstand van een kwartiertje!
wat een fijne camping! goeie wifi…..schoon sanitair…..dicht bij het centrum! 5 sterren dik verdiend! 24 euro incl. electra en de rest!
prachtige plek, centrum op loopafstand, goede WiFi, prachtig sanitair…..een dikke tien!
ik sluit mij aan bij het vorige review: gastvrije ontvangst, ruime, mooie plek, goed en schoonsanitair, goed WiFi en dat voor 20 euro! super!
ik sluit mij aan bij het vorige review en kom op tijd! wij hadden een ruime plek op de gravel met uitzicht op het fjord. daarna werden campers naast elkaar gepropt….wij hadden dus mazzel
prima plek voor overnachting! prijzig, maar Bergen is vanaf hier goed te bereiken!
prima plek voor overnachting. eerst naar plek gekeken aan de overkant, aan de rivier: ruime plaatsen. wij zijn toch aan de andere kant gaan staan, achter de receptie. super WiFi en mooie plek!
vriendelijke eigenaar en mooie plek. betalen voor douche, geen WiFi. aanrader is eland- Safari!
schone, nette , kleine camping met veel campers op doorreis. sanitair schoon, WiFi matig. geen of weinig last van de spoorbaan gehad.
Fijne plek met alle voorzieningen voor 21 euro! je staat naast de weg, maar daar heb je weinig last van.
prima, gratis plek! Goed voor doorreis verder! geen voorzieningen, vandaar 4 sterren!
wat is het hier goed geregeld! keurige plaatsen, dicht bij het centrum! aanrader!
Superfijne plekken, keurig sanitair en mooie omgeving! wat wil je nog meer?
als er tien sterren bestonden, gaf ik er tien! Warme ontvangst en alles is aanwezig! Prachtige plek voor je camper, wc, douche, natte ruimte, WiFi…..alles inclusief! waar vindt je dat nog? echt een aanrader!
in 1 woord super! gastvrije ontvangst, alles aanwezig en ff afkoelen in het zwembad….heerlijk! Aanrader!
Grote campers kunnen meteen links goed staan, kleinere tussen de bomen. nieuw sanitair, warme douche! 21 euro voor twee personen en een camper, inclusief electra. prima plek!
Prima camping, veel mensen maar voor 1 of twee nachten. plekken zijn prima en prachtige korte fietsroute naar de stad. Sanitair is verouderd, maar redelijk schoon. Heerlijke warme douche! Zwembad prima om af te koelen: 1 meter diep. Restaurant is druk bezocht in het weekend: weinig gerechten. Klein winkeltje met alles wat je snel nodig hebt. Grote supermarkt aan de andere kant van het water….ongeveer 1 km.
prima plek……wel druk! Mooi gelegen aan een meer aan de overkant van de straat en veel campings in de buurt. Op tijd komen, want het is snel vol! Gratis water en toilet/grijs water lozen.
Prima, rustige, gratis plek! Goed voor een overnachting!
Rustige, schone plek met schone toiletten. Aanrader voor een nachtje!
Mooie plaatsen, gastvrije ontvangst, goede WiFi, schoon sanitair en van alle gemakken voorzien! Een aanrader voor een fijn verblijf voor een mooie prijs! wij komen hier zeer zeker terug!