@Delange
- 2000
- Hymer B 580
- 2021
- Mercedes
Mooie grote plaatsen die je zelf mag kiezen, heel net sanitair dat de ganse dag door wordt schoongemaakt, speeltuin, bar, restaurant, supermarkt tegenover.
Herman, Dat is eens een camperplaats met alles op en aan. Verharde plaatsen,warmwater douches,warm water voor afwas. Wifi werkt perfect en een mooie omgeving. Stoppen al 25 jaar in arcis sur aube maar komen de volgende maal zeker terug langs.
Hello iedereen, De coördinaten kloppen helemaal niet. als je deze volgt kom je voor het kerkhof uit wat een gewone parking is. Er zijn hier in het geheel geen voorzieningen. De werkelijke motorhomeparking ligt achter het kerkhof waar beperkte voorzieningen zijn. Gelieve dit zo vlug mogelijk te corrigeren daar het toch een zeer mooie stad is om te bezoeken. Herman.
Dit is de dag van vandaag geen camperplek meer. Ik begrijp niet dat zo een mooie stad als Foix niet meer moeite doet om de camperbezitters een betere plaats te bezorgen. Wij zouden persoonlijk een tijdje langer blijven als de accomodatie beter zou zijn. Dit is een plek die Schots en scheef is. Wij blijven 1 nacht en komen nooit meer terug,spijtig. Herman en Yvette.
Prachtige plek alles verhard. Elektriciteit,water en afvoer wc. 3km van het centrum Bergerac en dat voor €12,5 per 72h. Komen nog terug.
Wat een desolate plek,donker en grauw. Had geregend en alles onder de modder. Zijn doorgereden naar camperplaats 3km verder. Wat een topper,alles voorhanden voor €12,5/72h. Hier komen wij nog terug.
Wat een mooie locatie. Wifi stelt zoals overal niets voor. Sanitair en douches zijn smerig. Het reinigen van sanitair juist gebeurd(staat geschreven op papier om welk uur)zelf gecontroleerd en er was niets gebeurd????? Spiegels zijn zeker in geen maand niet gereinigd bah. Volgende keer ga ik op CP staan verderop.
Mooie camperplaats. Sanitair niet proper. plaatsen voldoende groot met schaduw. Wifi zeer slecht zoals altijd. Prachtig gelegen. Mensen met een tent kunnen hier gratis binnen en gebruik maken van alle faciliteiten?????

Prachtige plaats en gratis. Alleen water en lozen toilet. Dorp op 1,2 km. Veel natuur en wandelwegen en een klein meertje. Twee dagen gebleven met zeer goed weer. Herman en Yvette.
Prachtige camping. Alles is voorzien. Nieuw en zeer proper sanitair, zwembad, restaurant(vanaf 8 mei), bar en de mogelijkheid om brood te bestellen. Er zijn plaatsen voorzien met twee stroken steenslag zodat de campers niet vast rijden bij regen. Herman.
Mooie camping. Sanitair niet proper. In stadje niets te beleven. Wij betaalden €40 voor twee nachten met camper op 1/05/2024.
Sitecode: 2067
Prachtige plaats. Automatische toegang. Staanplaats €9 in hoogseizoen €6 in laagseizoen electra inbegrepen. 10 min water €2.
Een prachtige plaats. Zeer ruime plaatsen. Geen douchemogelijkheden zoals bvb zeester Middelkerke. Wat ik spijtig vind dat er geen mogelijk is om water te nemen voor bvb koffie te maken. Verder een super verblijf gehad, wij komen terug. Herman en Yvette
Waren hier op 25/05/2023. Is een prachtige camping voor een democratische prijs. Wij komen hier al meer dan 20 jaar. De vorige campinguitbater was een vrouw,Babette een super vrouw. Nu is het een jonge snaak waar alles teveel voor is. Laten de campeerders aan hun lot over. Stonden verschillende campers vast in de modder maar capeeruitbater kwam kijken wanneer de klus was geklaard. Was de laatste maal dat wij hier komen. Herma´ en Yvette.
Wat een triestige bedoening. Vriendelijk onthaal. Mochten zelf een plaats kiezen maar niets gevonden. Iedereen staat door elkaar.Zijn terug buiten gereden. Herman.
Prachtige camperplaats. Sanitair super proper. Geen voorziening voor honden ondanks betaling van €1,5 per hond per dag. Herman.

Dit is wat een camping moet zijn. Alles is er voor een prijs van 9 euro. Rustig, winkel en bakker in de buurt. Gezellig dorpje met gezellige restaurantjes en markt op zondag, zalig voor wie van rust houdt.