@Delingst
Kan mij in alle positieve recensies vinden. Zeer vriendelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen, broodservice. en klein restaurant, fijn openlucht zwembad en binnenbad, dichtbij zee en dit alles in een hele mooie omgeving. Het sanitair op zich is schoon net als de vloeren maar de wanden, buizen en veluxramen van het sanitairgebouw kunnen wel wat ‘tender love en care’ gebruiken!
Prima plek, zeer vriendelijke ontvangst. Hier word je blij van!
Verouderde camping waar niets van uit gaat en je totaal niet vrolijk van wordt. Openingstijd in de middag om 14.00 uur maar nee hoor pas om 16.00 uur!
Fantastische camping op een fantastische plek. De straatjes met grote groene en enigszins omheinde plekken zorgen voor rust en ruimte. De omgeving is geweldig en goed te verkennen per fiets. We komen zeker terug!
Wat ons betreft een sfeerloze en zielloze camping. Een voorbeeld: er lag een giga kluit voor een van de toiletdeuren maar niemand ruimde dit op. het sanitair was sowieso verouderd en niet echt schoon. we hebben meer dan een halve dag zonder water gezeten over de hele camping maar niemand kwam ook maar even waarschuwen of op de hoogte houden. Er zitten alleen lui bij de receptie die wel vriendelijk zijn maar daar is ook alles mee gezegd!
Duur en accepteren geen ACSI of ANWB kaart!