@Deltone88
- 2010
- Etrusco I
geweldige plaats
geweldig tropea-alternatief. direct aan het strand uitstekende zee stille nacht schone badkamers eerlijke prijzen. Ik ben nogal kieskeurig en naar mijn mening is deze plek erg goed
Ik weet niet hoe je zo'n camping niet kunt prijzen. 3 km van het meer prachtige frisse rivier met massagemogelijkheden dichtbij restaurant, markt, speeltuin (fantastisch)…. sterk aanbevolen
het is niet echt een camping. maar toch leidt de strategische ligging met een prachtige wandeling van 15 minuten langs de zee naar het centrum van Piran dat de prijs van de nacht waard is. half augustus 35 € badkamers en douches ok prachtige zee met klein strand 2 restaurants 1 gegrilde vis en vlees en een uitstekende pizzeria aanbevolen
directe toegang tot de zee zwembaden een beetje te koud in de gecomprimeerde een goede camping graad tot 15 'van de fiets. pas voor 1 - 2 nachten restaurant oke grote markt voorradig
discreet kamperen op doorreis, ideaal voor 1-2 nachten ... Ik betaalde eind juli 134 CHF voor 2 nachten. voor Zwitserland vrij goedkoop. om het station van Lugano (Moriggia) te bereiken op 1,4 km geweldig voor ontspanning, treinlawaai 's nachts maar je slaapt goed.
mooie 4* camping nabij het centrum 2 zwembaden 1 x kleine en 1 x grote grote staanplaatsen restaurantvoucher betaald voor 3 nachten 150€ staanplaats en 2 personen geldige camping
achterin een werkplaats, op een uitstekende locatie voor een bezoek aan de stad 20 € voor 24 uur met elektriciteit en badkamer met douche beschikbaar. zeer vriendelijke persoon. sterk aanbevolen
fatsoenlijke rustruimte aan het strand. perfect om Chioggia op de fiets te bezoeken. geen wasmachine