@Demazzel
- 2004
Wij zijn hier voor de 2e keer en het blijft prima. Stroom inclusief en werkt ook nog eens prima. Sanitair is oud maar wij zien dat maar als extra want we hebben immers een camper. Maar toch heerlijk kunnen douchen. En supervriendelijk te woord gestaan. In de ochtend kun je brood bestellen.
Beetje onduidelijk maar je betaalt hier 12 euro voor de camper. Daarna moet je bij de betaalautomaat nogmaals 2,40euro per persoon per nacht toeristenbelasting betalen. Lidl en nog een paar winkels op loopafstand. Toeristenbelasting begrijp ik niet, je komt hier als toerist geld uitgeven waar je ook nog voor moet betalen in de vorm van belasting?
heerlijke plek vlakbij een meertje. Rondje om het meer in herfst wel wat drassig maar mooie omgeving
Sitecode: 91976
prima plek voor een overnachting. Leuk om even over het terrein van de voormalige mijn te lopen en de historie te lezen. we stonden hier met 2 campers. Heerlijk rustig en donker
prima plek aan de rivier. Toegangsweg is wat hobbelig maar goed te doen
Zo hoort een camperplaats te zijn, wat een topplek. prachtig en schoon sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren
prima plek dichtbij het strand. Plekken zijn afgebakend en op de site van CAMPING-CAR kun je precies zien hoeveel plekken er nog zijn. Prima wandelen langs strand en door de duinen.
Het staat hier vol met personenauto’s waardoor je met de camper er bijna niet meer bij past. Toegang is smal.
Het staat hier vol met vaste bewoners. Zonde van de plek maar hier wil je niet meer zijn.
Uitzicht top. Maassluis ook leuk winkelen. Maar helaas te veel overlast van drugsgebruikende jeugd, die ook nog met auto’s heen en weer scheuren. Te weinig controle. 5 euro toeristenbelasting is teveel van het goede.
prima plek bij mooi kasteel. Mooie omgeving om te wandelen en geocaches te zoeken. Eerste 6 plekken hebben stroom inclusief.
prima plek zonder voorzieningen
gratis plek aan de rand van een bos en meertje. Wel geluid van de E18. mooi wandelen en geocaching.
Plek nabij de waterval. Leuk voor een kort bezoek. Wel aan de korte kant, en wat geluidsoverlast van de weg.
Prima kleine camping met prachtig sanitair. De ligging en de gastvrijheid maakt het een topplekje.
Prima plek bij het mooie Bouillon. Wandelingen starten vanaf de brug bij de camperplaats. Wel wat verkeer voor de voetbalclub maar niet hinderlijk
Korte scheve plekken langs drukke weg en gemeentewerf. Wij zijn afgehaakt. De mazzel.
Goede plek midden in het bos. Helaas tijdens jachtseizoen is het bos vaak afgesloten. Voorzieningen onbruikbaar door dikke laag modder.
Sitecode: 11952
plek onder de bomen aan de rand van een groot bos/heide gebied. Mooie wandelingen mogelijk in de omgeving. Het koffiehuis waar je ook iets kunt eten is alleen overdag open. De camperplaats hoort bij het koffiehuis.
Op een kwartier rijden van de haven. Prima voor eerste of laatste overnachtingsplek in Zweden.
opgeheven
Hier mag niet meer overnacht worden.
grote plaat asfalt. Gehorig langs drukke weg. Kosten 20 euro zonder stroom. En enorme stank. Voor ons de minste plek van Zweden.
Prima plek met alles wat je nodig kunt hebben. Douches en toilet niet superschoon. Inclusief stroom, lozen en vullen en zeer goede WiFi. Stadje vonden wij niet bijzonder
afgesloten bestaat niet meer
Goede ruime plek. Vlakbij het strand en diverse eetgelegenheden. Genieten!
voorgoed gesloten
Sitecode: 91992
Wat een rust! Heerlijk tussen de bergen en vlakbij een echt Spaans dorpje met diverse terrasjes. Hier kun je echt genieten! En het sanitair, tiptop in orde. Zeer vriendelijk ontvangst. Komen zeker terug.
Sitecode: 19412
Dichtbij alles wat je nodig hebt, strand, restaurants, supermarkten. Prima sanitair en mooi zwembad.
plek waar in de weekenden Spanjaarden samen komen, met campers en caravans. Doordeweeks rustig. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Wel H2S stank, voor ons reden om niet meer naar toe te gaan.
Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijke plek en een super omgeving om te wandelen en fietsen. Dorp dichtbij met alles wat je nodig hebt. Camperplaats zonder poespas, heerlijk.
Een prima plek aan de rand van een prachtig natuurgebied. Redelijk basic, maar voor ons helemaal super.
Sitecode: 91994
Prima camperplaats. Zeer vriendelijk ontvangen en een mooie ruime plek uit kunnen zoeken. Sanitair is top. We hebben in de omgeving mooi kunnen fietsen. Camperplaats nog volop in ontwikkeling maar in korte tijd al veel bereikt!
Zeer vriendelijk beheerdersechtpaar. Superschoon sanitair. En een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.
Mooie camperplaats op de camping, direct aan het bos. Met acsi card is 1 huisdier gratis in voor en naseizoen, anders 4 euro per huisdier. prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen
Genoten van ons verblijf. Prachtig sanitair een heerlijke wandelomgeving. En prima gegeten! Voor herhaling vatbaar.
prima plek zonder voorzieningen. leuk voor bezoek aan het witte dorpje of om te wandelen in de mooie omgeving
Een pas geopende camperplaats met zeer enthousiaste eigenaars. De camperplaats is keurig verzorgd en ook het sanitair is keurig netjes. Vanaf de cp loop je zo de natuur in. Rust, ruimte en een mooie ruime plek.
in de korte tijd dat wij er alleen stonden werd er drugs uit auto’s gehandeld. Ook diverse auto’s maakten donuts met rondvliegend grind. 2x politiewagen over de plaats. Voor ons genoeg redenen om in te pakken.
prima plek. ruime plekken en op loopafstand het centrum en supermarkten.
Zeer verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. En een prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Vriendelijke beheerder. Kortom een perfecte camperplaats!
Genieten, de hele dag bootjes kijken en heerlijk wandelen in de omgeving. Hulde voor de gemeente Tolkamer
Sitecode: 92052
Het is even vreemd om op de baan te parkeren maar een prima plek. Schitterend sanitair en heerlijk wandelen in het nabij gelegen bos.
Heerlijke plek aan de rand van het bos. En wat een mooi sanitair. Vriendelijk beheer. Dus voor herhaling vatbaar.
Top plekje, met zeer gastvrije eigenaren. broodjesservice en op zaterdag snacks / stoofvlees. Heerlijk gebied om te wandelen of fietsen.
Prima plekje onderweg naar het hoge noorden.
Heerlijk vlakbij het bos en zwembad.
Superplek. Zeer vriendelijke beheerder en een prachtige camperplaats. En ook nog eens een mooi uitzicht. Heerlijk wandelen in de omgeving. Een dikke 10
Zeer mooie camperplaats en prachtige omgeving. En de vriendelijke beheerders maken het een dikke 10
Heerlijke plek om te wandelen en fietsen. Dit is hoe wij camperen het leukst vinden.
Gunstig geprijsde camping. Leuk gewandeld in de omgeving. In het dorpje zit buurtsuper, tabakswinkel en diverse eetzaakjes
Dit kan je geen Camperplaats noemen. Toegangsweg zeer slecht. Ook pik je hier de parkeerplaatsen in van de lokale bevolking die daar niet blij mee zijn.
Superplek. Zeer ruime plaatsen en vriendelijke beheerders. Ook de rondleiding vinden wij super.
Plek lijkt opgeheven. Moeilijk te bereiken door geparkeerde auto’s. Geen aanduiding van camperplaats. Troosteloos.
Helaas afgesloten voor het circus. Plek bekeken maar aan de krappe kant voor een wat grotere camper.
Wij waren hier in December. Beetje onduidelijk hoe te staan. Er staat een bord Max 6 meter, maar wij zijn groter. Hierna doorgereden naar andere plek. Let op krappe weg naar cp toe.
Plek op het gras. Met picknickbanken. Prima om de shops te bezoeken.
Plaats waar de plaatselijke bevolking op en af rijd. Er zijn mooiere plaatsen.
Heerlijke plek. Rust en alles tot in de puntjes geregeld. Gastheer en gastvrouw super vriendelijk. Een dikke 10.
Grindvlakte. Tussen de bussen. Verder niets alleen 12 euro aftikken.
Plekken aan de smalle kant. Veel supermarkten in de omgeving en dorpje is aardig. Maar nette prijs.
Plek is niets meer dan een vierkant vlak met grind. Geen voorzieningen. Het uitzicht is super en de omgeving ook. Heerlijk gewandeld. Met voorzieningen wordt dit een topplek. Wordt aan gewerkt.
Leuke plek in mooie omgeving. Alles keurig verzorgd. Plekken zijn redelijk scheef.
Druk bezochte plek. Wat weinig sanitair voor zo’n grote plaats. Ook veel plekken afgezet met pionnen. Dat maakt het rondreizen in dit gebied niet makkelijker. Veel campers moeten noodgedwongen verder zoeken terwijl halve Camperplaats leeg is.
Leuke plek dichtbij pistes en wandelroutes. Aldi dichtbij.
Wij hebben er prima gestaan. Beheerder niet spraakzaam maar geen last van gehad. Mooie ligging direct bij centrum, liften, wandel en fietsroutes. Douchemunten 2 uur per dag verkrijgbaar, niet handig.
Grote grindachtige parkeerplaats. Wij stonden op het achterste stuk. Hier is voor de rest niets. Met kaartje 10 euro per 24 uur kun je ook met de bus naar oude centrum. Lopend ook goed te doen
Simpele plaats maar alles is aanwezig. Aan doodlopende weg dus weinig verkeer.
Wij vonden het een beetje troosteloos. Sani en stroom nog afgesloten op 13 april.
Heerlijke verharde plekken nabij Brouwersdam. Vriendelijke eigenaren en alles keurig netjes. Topplek!
Geen faciliteiten en kleine plaatsen. Omgeving is wel superleuk. Maar gratis dus niets te klagen, Bedankt Hoek van Holland!
Heerlijke plek vlakbij het strand. Zwembad, WiFi, stroom, douches inclusief. Snackbar, restaurant, supermarktje. Kortom alles aanwezig. Wij betaalden met ACSI 21 euro.
Goed doordachte camperplaats. Keurig verzorgd. Strand dichtbij, dorpje 4 km. Betalen voor de hond. Prijzig, ook in het naseizoen.
Heerlijk gelegen direct aan het bos. Vriendelijk ontvangen in de herberg. Cassettetoilet lozen in wc is niet handig. Ook de loosplek is niet handig. Is dit in orde dan zeker een 10.
Heerlijke plek, hier kun je goed tot rust komen.
Mooie plek aan de jachthaven. Vriendelijk ontvangst. Sanitair netjes. Nu ook stroompunten.
Leuke plek met prachtig uitzicht. Zeer vriendelijk ontvangst. Toegang met grotere camper lastig. Ideaal voor bezoek aan natuureiland Tiengemeten. Prijs te hoog.
Plek op de hoek van een grote parkeerplaats. Uitzicht op jachthaven. Sanitair prima. Havenmeester vriendelijk. Wij hadden het gevoel op de parkeerplaats bij de supermarkt te staan. Mooiere plekken hadden gemaakt kunnen worden op het havenhoofd bij de vlaggenmasten.
mooie rustige camperplaats leuk stadje en zeer vriendelijk
Keurige plek bij de citadel. Citadel 12,50 pp.
Plek ziet er netjes uit. Helaas geen internetontvangst en de WiFi werkt ook niet. Voor ons een reden om niet te blijven.
Parkeerplek waar veel campers komen staan. Wij vonden het stadje geen spektakel.
Sitecode: 2031
Krappe plek op een overvolle parkeerplaats. Niet te doen.
Sitecode: 2021
Wij vonden het 2x niks. Geluidsoverlast van de weg. Plek was drassig in hoog gras. Wij hebben niet overnacht.
Gewoon stoffige plek langs de weg. Leuk om lift te bekijken verder niet veel bijzonders.
Superplek. Mooie omgeving om te wandelen. Alleen geen prullenbak.
Uitzicht is super. Maar verder geen voorzieningen.
Gewoon puinbak. Gelegen aan de weg naar oude steengroeve van concentratiekamp uit wo2. Hier ga je uit respect niet staan.
Zwarte woud beleving ten top. Superplek. Wat een rust. Watervallen dichtbij zijn super.
Makkelijke plek voor overnachting. Dichtbij het meer maar stel je er niet teveel van voor. Gewoon degelijke plek.
Sitecode: 19571
Mooie camperplaats dichtbij zwembad. Direct aan fietsroute. Gewoon heerlijke topplek.
topplek zeer vriendelijke beheerders alles aanwezig
Keurige plek op weg naar het zuiden. Voorbeeld van gastvrijheid.
Mooie plek aan de rand van natuurgebied. Heerlijk wandelen. Dorpje zelf niet heel boeiend.
Gewoon heerlijke plek. Vrijheid blijheid. Leuke hondeweide en nu ook geweldige vijver.
Leuke plek aan de haven. Nog niet helemaal ingericht als camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Perfect voor bezoek aan Dordrecht of Biesbosch.
Voor bezoek aan Kinderdijk een ideale plek. Te doen op de fiets of wandelend.
Prachtige camperplaats. Leuke omgeving om te wandelen en fietsen.
Camperplaats geschikt voor bezoek aan Maastricht. Plekken hadden wat breder gemogen, nu net te krap. Uitzicht op de Maas is leuk maar er is hier geen scheepvaart. Loosplek prima. Wij betaalden 16,50 incl 3kwu stroom. Een dikke 7 maar geen 8
Parkeerplaats bij Hotel. Geen aangegeven plekken. Wel mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
Eenvoudig parkeerterrein. Er zijn nu meer stroomaansluitingen. Leuke wandeling naar ruïne 1,2km. Diverse eet en drinkgelegenheden in de buurt.
Gratis plek aan de rand van natuurgebied. 2x stroomplekken. Heerlijk rustig.
Leuke plek. Stadje is leuk maar niet groot. Toiletgebouw keurig. Werden vriendelijk te woord gestaan door havenmeester. Wel blokken nodig. Bedankt voor uw ontvangst.
Simpele plek, maar ook die kunnen leuk zijn. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Restaurant en supermarkt dichtbij.
Super verzorgde camperplaats. Aangelegd door camperaars die weten waar het om draait. Prima ontvangst. Wij komen hier zeker terug,
Vriendelijke ontvangst door de fortwachter. Heerlijke rustige plek in een mooie omgeving. Men is nog druk bezig om nieuwe camperplaatsen aan te leggen. Bier proeven is ook mogelijk. En op zondag een rondleiding. Komen zeker terug.
Heerlijke camperplaats. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Plek zelf keurig verzorgd. Jammer van 4a stroom, maar daar is mee te leven.
Keurige camping aan viswater gelegen.
Mooie plek midden in de natuur. Er is verder niks, maar wij vinden dat top.
Mooie plek in een leuke omgeving. Saab museum, de watervallen en het sluizencomplex.
Sitecode: 12092
Plaats aan het fjord. Mooi uitzicht. Alle voorzieningen.
Mooie plek in de jachthaven. Klein winkeltje dichtbij. Net sanitair. Bootjesverhuur. Mooie omgeving om te fietsen.
Leuk om de mijn te bezoeken. Gewoon keurige plaats. Gratis tot dat er slagbomen komen. Maar wanneer deze komen is onbekend.
Camperplaats aan de rand van het dorp. Gewoon ok maar niet super. Prachtige omgeving om te wandelen.
Zeer nette camperplaats. Jammer dat er geen WiFi is.
Heerlijke plek midden in het bos. Komen hier graag in voor en naseizoen.
Heerlijke plek voor de camping. Vriendelijke ontvangst en prima verzorgde plek.
Momenteel is men bezig met het plaatsen van een nieuw verwarmd sanitairgebouw op de Camperplaats. Wij mochten daarom een plaats op de camping uit kiezen. Incl. stroom, WiFi staan we hier nu voor 11 euro incl NKC korting. Direct in het bos. Topplek!
Prachtige Camperplaats. Vriendelijke beheerders. Met wifi een 10.
Nette verzorgde plek. Mooie omgeving om te fietsen. Alles aanwezig. WiFi kan beter. Vriendelijke ontvangst met map met alle bezienswaardigheden .
Drie nachten gestaan. Nunspeet op fietsafstand. Verder mooie fietstochten te maken. Goed verzorgde camperplaats met alles erop en er aan!
Mooie plek en schoon sanitair. Zeker waar voor je geld, dagje Texel erg leuk.
Leuke plek, beetje gehorig langs de weg. Tip: als je stroom neemt, vraag dan goed hoe dit werkt, na 1,5 uur geen verbruik vervalt je tegoed.
Moesten 10 euro betalen incl. stroom en hond. Mooie plek op de camping gekregen. Enthousiaste beheerder. Sanitair en zwembad netjes en schoon.
Groot grasveld. Leuke omgeving om te fietsen.
Voordelige en leuk camperveld. Gratis wifi, zwembad. Het strand op slechts 1.5 km. Top
Mooie verzorgde camperplaats met vriendelijk beheerder. Plek geheel vol dus reserveren aanbevolen. Alles aanwezig.
Vriendelijke receptie. Mooie plekken met waterkraan. Wel wat verkeerslawaai. Toiletgebouw kan wel wat onderhoud gebruiken. Toiletbrillen kapot en deuren die niet op slot kunnen. Valencia goed op de fiets te bereiken.
Grote parkeerplaats die ook als doorgangsweg gebruikt wordt.
Via een smalle weg naar boven. Plekken zijn niet ruim opgezet en er was veel wind. Ook hingen er jongelui rond in auto's. Toiletgebouw zat op slot. Wel mooi uitzicht.
Mooi gelegen, maar flinke afdaling om er te komen. We waren er in juni tijdens het weekend en dan is het echt zoeken naar een plekje. Je kunt er een mooie wandeling maken naar een grote touwbrug. Plek is gewoon tussen de auto's.
Mooie plek dicht bij het centrum. Iedere plek heeft een stroompaal 1euro voor 2 kwh. Plek zelf kost nu 7,50 euro voor 24 uur.
Mooie plek, begin oktober geweest en s'avonds toch bijna helemaal vol. WC's kun je beter niet komen. Oude verwoeste dorp maakt veel indruk.
Goede plek voor een bezoek aan de stad. Kaartsysteem is ff puzzelen en werkt niet bij iedereen even soepel.
Prachtige plek en super gelegen. Wel wat duurder voor een camperplaats, maar door de ligging zeker waard. Vriendelijke ontvangst. Vuilcontainer helaas overvol, anders een 10.
Prachtige plek, direct in het bos. Netjes ontvangen, aanrader.