@DenC
Dit is een ongelofrlijk mooi gelegen camping aan het meer (zwemstrandje). Uiterst vriendelijk ontvangen. Sanitair is wat basuc, maar goed schoongehouden. Wij waren net 2 weken voir het zonerseizoen en daarom nog geen restaurant/keuken open. Dit is een plek die we iedereen van harte aanraden! Inclusief stroom betaalden we €33 per nacht voor een buscamper met 2 personen.
Een fantastisch mooie en zeer moderne camperplaats met alle denkbare voorzieningen incl. een sauna aan het prachtige meer. Receptie is in het restaurant met zeer vriendelink en behulpzaam personeel. Het sanitair is excellent en zeer schoon. Eerst moesten we even wennen aan kunstgrasveldjes bij elke plem maar wij zijn om. Het ziet er goed uit en ... je komt niet met vuil aan de voeten of schoenen in je camper. Echt een stille superplek.
Een dikke aanrader deze camping! De eigenaar is vriendelijk, betrokken en bereid om zijn kampeerders van dienst te zijn. Het sanitair gebouw verdient 5 sterren; wasmachines beter dan thuis en zelfs de mogelijkheid om (gratis) gebruik te maken van een afwasmachine! Het oude centrum van Torgau is prachtig en het kasteel is zeker een bezoek waard; net als de terrasjes op de Markt!