@DenDuiker
we zijn er niet gebleven. Zag er heel desolaat en rommelig uit. Niemand te bespeuren. Ik vermoed een paar vaste bewoners in aftandse campers. Niet ons ding.
mooi authentiek dorpje. Dorpelingen komen jeux de boules spelen net naast de camperplaats. Als je rust zoekt moet je hier zijn. 8 euro, incl elec, water, lozen, ...
20 euro incl elec, goede wifi, .... Dicht bij het meer. Leuke plaats
We werden ontvangen door de ouders (dochter spreekt Engels maar was op vakantie). Plaats mogen uitkiezen, zonder reservatie. Prachtig zicht, vriendelijke beheerders. Lekkere champagne
super mooie rustige camperplaats. Niets op aan te merken. Proficiat aan de eigenaars om dit te realiseren. Succes verder met de volgende plannen, gaat zeker ook goed komen. Wij gaan alvast nog wel eens langskomen. Fam. Monsecour
Nette plaats. Vlot inchecken met aan/uit. Stroom, water, lozen zit in de prijs. Put om te lozen bevindt zich ongelukkig onder een (niet gesnoeide) boom.
Rustige plaats om te slapen. Je mag niet op het verharde stuk staan aan de toegang van het strand/gebouw. Ze komen je vriendelijk vragen je te verplaatsen naar het grote grasveld (wat nu wel heel drassig is).
de parking tussen de schietstand en de karting staat geen verbod. We hebben hier zalig geslapen met het geluid van stromend water op de achtergrond.
eerste stop op onze rit naar Noorwegen. Mooie nette plaats met elektro en lozen cassette mogelijk. Voor we verder reizen nog een toertje gaan geocachen, hier liggen er heel wat.
prima lokatie aan eerlijke prijs. Jammer dat we morgen naar huis moeten. We komen zeker nog eens terug om de streek verder te ontdekken
Sitecode: 20707
eerlijk, de oprit aan de hoofdweg is niet uitnodigend, maar eenmaal op het terrein .... zalig verblijven. Je kan langs de rivierzijde parkeren of op de kiezelparking direct aan zee. Deze laatste biedt weinig schaduw. Supervriendelijk jongedame die je ontvangt, spreekt een aardig mondje Engels. We zouden zo terugkomen.
Sitecode: 19468
Er is elektriciteit, water. Je bent zo in het centrum. Daarmee is het gezegd. Loodplaats is in het midden van de camperplaats die met 6 campers eivol staat waardoor lozen niet mogelijk is. Niks schaduw, als het dan begint af te koelen en eindelijk de slaap kunt vatten dan komt de vuilkar (4u45) net naast de campers de bakken ledigen.
Zeer vriendelijke ontvangst, je voelt je hier meteen welkom. Voldoende plaatsen met schaduw, vrije plekken tussen de dennenbomen. Dicht bij het centrum met de trulis. Toch waren we blij dat we de scooter mee hadden. Centrum op/af. Wifi is ondermaats. Ik had zowel 's avonds als 's morgens koude douche.
mooie nieuwe plaats langs een drukke ss weg. Vriendelijke ontvangst. Je kan hier 24/24 in- en uitchecken. Douches en toiletten zijn nog in aanbouw. Momenteel enkel 1 grote mindervalide ruimte met douche, wc en lavabo. Supersnel Wifi6 verbinding. Gratis gebruik van de jacuzzi, speeltuintje voor de kleinsten.
Heel rustig gestaan hier. Nette plaats. Slechts 2 campers aanwezig
zalig vrij staan. Jammergenoeg vernemen we van een lokale horecazaak dat de gemeente andere plannen heeft en deze plaats zal verdwijnen (niet direct).
Sitecode: 22097
plaatsen in een haventje met zeer goed restaurant. We betaalden 240 sek per nacht. Hier zit dan ook stroom, douche en zelfs wasmachine in. Sanitair is basic maar netjes
geen voorzieningen. 's avonds komen de locals zwemmen, vissen, ... Tegen valavond alles rustig. Een plaats om te koesteren
nette grote camping. Elke plaats voorzien van water, elec en afvoer vuil water. Het is nu hoogseizoen, de plaatsen staan vol en dat uit zich ook in de prijs: 690 kr voor één nacht. Overkant straat is vlakker maar daar is de prijs nog hoger, 790 kr.
Hier gestaan op onze terugreis vanuit Toscanie. Rustige, nette plaats
Onvriendelijke beheerder, ik stelde telefonisch de vraag in het engels of er plaats is en hoe we op het terrein geraken. "je bent in Italie en hier spreekt men italiaans" kreeg ik als antwoord waarop hij prompt de telefoon inlegde. Wat later stond hij er wel. 15 euro te betalen. Dag nadien stond hij er voor een extra 5 euro voor de elektra. Uitgangsbuurt > lawaai.
Rustig kunnen overnachten. Niet meer, niet minder. Onduidelijk betaalsysteem. Gratis water.
De kamperplaats is veel netter dan de oprit doet vermoeden. Zeer rustige, nette plaats.
Drie nachten verbleven, zalige plek. We hadden wel een scooter mee waarmee we in Empoli geraakten om dan de trein te nemen naa Firenze. Ook San Gimignano hebben we van hieruit gedaan met de scooter. Alle voorzieningen aanwezig
Heerlijk geslapen, vlakbij het meer.
Toffe plaats op wandelafstand van Bernkastel. Aankomen en plaatskiezen. Uitbater komt omstreeks 18u gewoon innen. Wil je langer blijven is dat geen probleem, ga je gewoon bijbetalen. Mij zien ze hier nog terug.
Omdat Citycamp te A'dam volzet was zijn we hier terechtgekomen. CP kort bij het treinstation, dus moeten we in A'dam geraken. En ja hoor, om de 30 minuten een trein naar A'dam. Ticket retour voor 2 personen kwam op 14,7 euro. De CP zelf is zeker goed om te overnachten. Wij hebben allszins zeer goed geslapen. Aanmelden via aan/uit punt werkt probleemloos. Van mij mochten er zo meer plaatsen zijn.
Rustige plaats. Nette toiletten en douche in het gebouw van het kuuroord.
Hebben hier gestaan op 31/5/15. Mooi aan het meer. Zeer net toilet/douche gebouw. Douchen met muntjes. Wifi gratis. Weinig stroompunten. Veel te duur voor een staanplaats. Betaald : 14 euro voor de camper, 5,5 euro per persoon, 1 euro btw (13,8%) en nog eens 2,5 euro toeristenbelasting per persoon. Dit maakt een totaal van 32 euro. (Ze rekenen 1chf = 1 euro).
De beheerder zit met de handen in het haar. De groep Engelse 'gypsies' staan er al 3 weken zonder betalen. Hij krijgt ze niet weg, ze maken alles kapot, zelfs zijn kerstboom aan de ingang. Stroom werkt nergens.
Zeer rustige plaats. 7£
We hebben hier een nacht gestaan op 11/1. Stroompaal werkt niet. Gelukkig konden we verder op eigen voorziening. Tot laat in de avond vrachtwagens die kwamen parkeren. Zondagmorgen weer vrachtwagens puincontainers die in het centrum een winkel op zondag aan het slopen waren. Hier zien ze ons niet meer.
Wie rust zoekt is hier op het goede adres. Geen boer te bespeuren. Brievenbus tegen de hal waar je het geld moet deponeren 50 DKK of 7 euro. 2 stopcontacten tegen de buitenkant van de hangaar om stroomvoorziening. Grasplein netjes onderhouden. Mooi haventje op wandelafstand.
Zeer rustige plaats op de kiezelparking voor de woning. 100DKK per nacht incl elektriciteit. De foto die getoond is is wel bij de overbuur.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Aardige mensen zeer behulpzaam. Rustige plaats juist wat lawaai van de kalveren. Prijs was 50 DKK inclusief elektriciteit.