@DenNat6872
- 2025
- Adria Twin supreme 640
- 2020
- Buscamper
Fantastische camping! Wij komen hier inmiddels voor het derde jaar tijdens de Vierdaagse van Alkmaar. Eerst met de caravan en dit jaar met de camper. Het personeel is altijd vriendelijk, het sanitair is super schoon en goed onderhouden. Het is echt fijn om hier te verblijven. We komen graag weer terug!
Als je vooraf reserveert, kom je eenvoudig binnen met de code uit de e-mail. Wij hadden plek 32 geboekt, maar daar stond bij aankomst al een camper. Na overleg met de eigenaresse bleek er iets misgegaan met een boeking. Kan gebeuren! We kregen plek 26 aangeboden, ook aan het water en zelfs nog mooier. Als tegemoetkoming ontvingen we extra stroomtegoed. Super tevreden over de service en deze mooie plek! We komen zeker nog een keer terug.
Wat een fantastische stadscamping is Urban Camp! Na onze reis door Zweden waren we eerst wat sceptisch, omdat we gewend waren aan veel rust en ruimte. Bij aankomst werden we echter zeer vriendelijk ontvangen door een Nederlands sprekende medewerker. We voelden ons veilig en welkom. Het sanitair was uitstekend schoon en het warme water was heerlijk. Een perfecte uitvalsbasis om Kopenhagen te bezoeken. Voor ons een dikke 10+!