@Denim
- Ander
- Buscamper
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
Mooie terrassencamping, goede ligging met fraai uitzicht. Plaatsen met direct zicht, aan de rand, zijn 3 euro duurder dan ACSI-tarief.....???
Deze camping lijkt mooi maar is éen grote wandel- uitlaat- en speelplaats voor de dorpsgenoten. De kinderen hangen rond in het sanitair vanwege de gratis wifi, de honden worden uitgelaten zonder de uitwerpselen op te ruimen, het sanitair wordt door alle wandelaars bezocht. Voor ons de eerste en laatste keer.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Leuke stek zo vlak bij Bonnieux, maar té gedateerd. De helft van het sanitair is ' hors service', de douches zijn lauw tot koud, en alles in zeer verouderde staat. De nieuwe eigenaren zijn bijzonder vriendelijk.
Wat een leuke typisch Franse stek en wat een warme ontvangst door Delphine. Vele wandelmogelijkheden vanaf de camping, midden in het dorp gelegen. Prachtige omgeving met mooi bezienswaardigheden. En de kerkklokken luiden inderdaad. Dat geeft een speciale sfeer.
2022
Landelijke rust en ruimte: Prachtige uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten in het omliggende natuurgebied. Van alle comfort voorzien. Superschoon, modern en verwarmd. Dank voor een paar heerlijke dagen Jenneke en Arend!
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Een geweldige stek. En als de vorige recensent de borden goed had gelezen bij binnenkomst, dan had hij kunnen zien dat picknick in welke vorm dan ook verboden is en dat ledigen van cassette en/of inhaal van water enkel is voor betalende gasten. De boodschappen in het Frans zijn helder!
5 juni 2022: camping gesloten