@Denis49
- 2013
- Sunlight T 67
- 2012
- Buscamper
Een dure camping voor wat het biedt. De staanplaatsen hellen lichtjes op en bieden weinig schaduw. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd. De camping is overdag lawaaierig vanwege renovatiewerkzaamheden, en het zwembad is ook lawaaierig. Denis Bessire

Leuke kleine camping tussen een weg en een beekje. Het gemurmel van de rivier dekt het geluid van het verkeer. Gearceerde plaatsen. Hartelijk welkom. Sanitair zeer goed onderhouden. Versierd met aandacht en smaak.
Sitecode: 41953
Zeer mooie camping, rustig, naast een boerderij. We betaalden € 17 per nacht, inclusief elektriciteit en wifi. Warm en behulpzaam welkom. De plaatsen zijn groot en het sanitair is goed onderhouden. Wasmachine en droger beschikbaar en goedkoop. Leuke fietstochten.
Mooie plek, rustig en met grind ondergrond. Ruime staanplaatsen, gescheiden door hagen. Alles wat nodig is voor water en chemische toiletten. 2 uur gratis elektriciteit. Picknick plaatsen.
kleine camping tusssen straten en spoorbaan. 2-3 km vanaf lichthaven. Duur €33.- voor 2 personen met electra. en dat voor het naseizoen. in oktober 2016 - geen ACSI WIFI alleen in restaurant en onder de varanda. Hoge prijs en kille ontvangst. Er wordt zelfs geen naam, adres of autonummer genoteerd, goed om in cognito te reizen,