@Dennenappel
- 2022
- Knaus Sky-ti
- Bezit + verhuur
aardige eigenaren heerlijke plek om te staan, sanitaire gebouw goed. zijn met nieuwe bezig, eind mei ongeveer klaar. leuke winkel. Let wel op de prijzen van Campercontact kloppen niet. zie prijzen op website, stuk duurder bij ons gecompenseerd, netjes geregeld. omgeving prachtig , je bent met 15 min lopen in het bos.
heerlijk plek, vlakbij op loopafstand centrum met allemaal leuke winkels en gezellig en lekker eetgelegenheden. treintje is leuk voor als je kleine kinderen hebt. café Engemann mag je met honden naar binnen, erg vriendelijke bediening en lekker om te lunchen of koffiemoment
goede camperplaats, vriendelijk geholpen, leuk dorp waar je heerlijk kan eten in enjoy hotel, ziet er simpel uit maar eten is echt goed.
eigelijk was de camperplaats gesloten maar we mochten er gewoon staan, werden vriendelijk geholpen prima camperplaats. electra deed het maar kon niet zien wat verbruik was, misschien niet goed gekeken 😊
verzorgde camping/camperplaats. en sanitair prachtig.
prima rustige plek bij wandelgebied, we stonden met 3 campers vannacht.
goed verzorgde camperplaats, mooie omgeving.
prima camping met mooie afgebakende plekken doormiddel van stenen met nummers. toilet gebouw super netjes , douchen zonder muntjes, warm! verse broodje in de ochtend. restaurant was dicht, kies plekje in de zon, dan is het nog beter . prijzen onduidelijk op site duurder wij betaalde €20 met stroom en gratis WiFi we hebben niet apart voor de honden hoeven te betalen. we komen zeker terug mooie doorreis camping met bos om te wandelen.