@Dennet

top camping, zeer vriendelijke en gastvrije camping beheerders. Schoon sanitair, veel faciliteiten: binnen keuken, openbare huiskamer etc... aanrader voor iedereen!
als je voor de rust komt, deze camping vermijden tijdens hoog seizoen en of feestdagen. Sanitair keurig schoon en modern. Camping is erg duur, maar ja veel is in Zweden duurder dan wij gewend zijn.
Prima camping, klein maar knus. Beheerder spreekt goed engels en o is gastvrij. Voorzieningenleen geen mogelijkheid om chemisch toilet en grijswater tank te legen. stadje op fietsafstand, de beheerder weet een mooie route binnendoor,.
prima camping met goede service - beheerders spreken goed engels - ligging is uitstekend - klein heuveltje omhoog - mensen met grote campers voorzichtig omhoog het pad is best nauw - vijf minuten van het station en 15 minuten lopen van het centrum - supermarkt 600meter.
pracht plek . Let wel op dat er meerdere wegen naar boven leiden - wij hadden per ongeluk de meest steile weg genomen - het kon net met een kleine camper - vanuit Thun 1 weg eerder naar boven gaan gaat beter.
Als er markt is dan is de CP gesloten. Verder zag het er goed uit.
Mooie plek, druk bezocht, al vroeg vol, ook met personenauto's.