@Dennis-en-Marie-Louise
- 2017

- Carthago Chic Line T4.9 Plus
- 2012
April 2026
Tijden Paasdagen bezocht. Reserveren aanbevolen, de camperplaats was vol. De plekken zijn prima, verhard, en wij hadden een plek aan de rivier. Kies wel een plek ver van het gebouw ivm stank vanaf de loosplek. Durbuy is op loopafstand en heel gezellig, zeker een bezoek waard. Wifi niet overal even sterk. Douches (gedateerd) en toiletten worden netjes bijgehouden. 35 euro is wel prijzig voor een nacht. Prima beheerder, was veel aanwezig.
Wat een charmante camping, prachtig gelegen in het bos. Al zal ons beeld iets vertekend zijn doordat we er einde seizoen waren en het er heel rustig was. Het restaurant is een aanrader, zeker de tiramisu! De douches echter zijn slecht. Er komt nauwelijks water uit en het water wat eruit komt, verandert van koud naar gevaarlijk heet. Plekken zijn prima, voornamelijk schaduw. Er is in de directe omgeving weinig te doen, zelfs met elektrische fiets.
De camping heeft een eigen opgang naar het strand en je hebt daar een fantastisch uitzicht. De camping ligt op fietsafstand van Biarritz, kwartiertje met elektrische fietsen. Sanitair zeer prima. Er is een winkel met een goed aanbod. Restaurant niet gebruikt. Plek was oké. Geef goed de maten van je camper door en dan wordt daar goed rekening mee gehouden.
Sitecode: 20924
Prima uitvalsbasis om het prachtige Zaragoza te bezoeken. Ontvangst zeer afhankelijk van de persoon. Plekken zijn prima qua grootte, zeker ook met wat schaduw van bomen (boompjes) en sommige plekken hebben een soort overkapping om onder te zitten, leuk gedaan. Sanitair: niet prettig dat je je kleding etc buiten het douchehokje moet laten. Er is gelegenheid om kleding te wassen (6 euro) en te drogen.
Check-in verliep soepel, vriendelijke ontvangst. Toegewezen plaats n.a.v. telefoontje ervoor. Sanitair schoon en voldoende, we hebben nooit hoeven wachten terwijl de CP vol was. Afwaswater is koud. Fijne locatie om een stukje van de Costa Brava te ontdekken. Wel veel geluidsoverlast van buren, omdat je zo dicht op elkaar zit en ook van de naastgelegen accomodatie (vakantiehuis).
Camping met potentieel. Vriendelijke ontvangst. Sanitair prima, alleen doucheknoppen die gelijk weer uitgaan. Prima plekken, stoffig, maar voor onze camper prima. Sanitair prima. Meertje erbij is op zich leuk, maar vreselijk veel muggen. Kipburgers waren heerlijk, frietjes waren jammer genoeg niet gaar. Teveel wespen (en muggen dus) voor onze gemoedsrust, dus na 1 nacht weer verder gegaan.
Prettige camping gelegen in een soort 'kom', met veel vogelgeluiden, fijne vibe. Vriendelijke beheerder. We zijn verplaatst vanwege luidruchtige buren in 1 van de huisjes, beheerder heeft ze wel aangesproken, dat was behulpzaam. Toiletgebouw prima in orde, douche wel krap en oud (heren). Broodjesservice. Lekkere worstjes met friet gegeten, gezellig terrasje. Goede uitvalsbasis om Montsoreau, Candes-Saint-Martin, abdij Fontevraud te bezoeken.
De plekken verschillen best wel van grootte, maar wij hadden een prachtige plek (vrij vooraan) met zon en schaduw zelf gekozen. Wel wat muziek van de bar te horen zodra die open ging. Sanitair schoon, vooral de vogelgeluiden waren opvallend en leuk. Broodjesservice aanwezig. Vanaf de camping makkelijk Lascaux IV, Montignac, Parc du Thot, Leon sur Vézère met de elektrische fiets kunnen bezoeken. Restaurant prima, leuk pizza werd op plek bezorgd.
Hele fijne ervaring gehad, we stonden op een plekje aan het water. Sanitair schoon, wifi gratis, eigenaar probeerde je naam te onthouden, wij probeerden ons beste Frans, hij zijn beste Nederlands en begrepen elkaar uitstekend in het Engels. Prima eten voor eerlijke prijs, incl broodjes service, noodschakelijke boodschappen verkrijgbaar. Met camping-card gestaan, 17 euro incl stroom excl toeristenbelasting. Leuk om de luchtballonnen te zien.
Simpele camping met zowel schaduw als zon plekken. Zeer vriendelijke ontvangst. Camping met vooraan verharde plaatsen voor campers. Tweede, moderne, toiletgebouw is helaas buiten het hoogseizoen gesloten. Het hoofdgebouw voorziet in alle voorzieningen, maar is verouderd en tegelijk prima schoon. Terrein ligt naast de locale voetbalvereniging, sport hoorbaar. De camping is super gesitueerd om allerlei bezichtigingen te doen.