@DennisChristina
- 2023
Prachtige camping met grote plaatsen en vriendelijk personeel. Schoon sanitair, al is het niet het nieuwste. Gelegen op ongeveer 900 m van het strand. Er zijn veel speelvoorzieningen voor kinderen, waaronder een voetbalveld, basketbalveld, speeltuin, waterspeeltuin en binnenspeeltuin. Het entertainment voor kinderen is ook goed. De kinderen worden elke ochtend onder begeleiding van muziek opgehaald van de camping. Helaas ligt de camping vrij afgelegen en zijn er geen steden in de buurt.
Een hele mooie plek maar helaas zijn de nieuwe, uitgebreide parkeerplaatsen nog steeds erg modderig Verder is alles top sanitair (vaatwassers en wasmachines gratis), goed, grote speeltuin, zwembad voor kinderen, binnenspeeltuin + kinderbioscoop, bar en restaurant super leuk.
Zeer mooie en verzorgde camping met enorme plaatsen. Sanitairgebouw schoon en goed onderhouden, apart kinderbadkamer. Minder dan 10 minuten lopen naar het strand. Een kleine supermarkt met elke dag verse broodjes, croissants etc. staat op het veld. Er is ook een leuke pub op het plein. Voor kinderen is er midden op het plein een leuke speeltuin met water.
Zeer leuke kleine camping met directe toegang tot het buitenzwembad aan het meer (gratis). De plaatsen zijn groot genoeg en het sanitair is eenvoudig maar schoon. Zeker een aanrader voor een lang weekend.