@Dennislucius
- 2019
Deze CP is gewoon goud! Nette plaatsen, compleet nieuw douche/toiletgebouw. En dat voor 27€ per 24u. Dichterbij het centrum Peschiera kan je nie zitten! Strand Gardameer op loop/fietsafstand. Gezellig cafeetje voor ontbijt tegenover! Camperservice/vuil water, picobello! Mits het vrij is, aanrader!!! Komen zeker retour! Buon viaggio!
Ideale camperplek tegen het centrum van Merano! Aanmelden via WhatsApp, supersnel en makkelijk! Vriendelijke beheerder die op gezette tijden langskomt! Mooi verhard en rustig/veilig! Vraag ook naar kortingskaartjes voor schitterend zwembad wat in dezelfde straat ligt! Supermarkt, centrum, op loopafstand. Helaas geen sanitaire voorzieningen. Maar rest oke! Prijs per nacht 30€ + 4€ toeristenbelasting. Onze kids nie inbegrepen......
Wij hier 5 dagen gestaan met gezin/camper. Ruime plaatsen en gemoedelijke sfeer! Sanitair gedateerd maar superschoon! Mbv Imst Card die je gratis (min 3 nachten) bij receptie krijgt, op vele plekken gratis toegang! oa zwembad (zit erlangs) gondel naar top berg. Area 47, schitterend waterpark, openbaar vervoer. Bierbrauerei Starkenberg enz. Zeker voor herhaling vatbaar! Eigenaar Richard vriendelijk en enthousiast!
Sitecode: 20319
Camping, sanitair EN ontvangst/receptie is top! Titisee dorp op fietsafstand. Badeparadis en Saunawelt zeker een aanrader!!! Gaststätte Sandbank bij andere camping het bezoeken waard qua lekker eten! Camping aan prijzige kant, maar dat zijn ze allemaal rond de Titisee.
Heerlijke camperplek! Lekker rustig en mooie ruime plaatsen! Sanitair helemaal top! Goede uitvalsbasis naar Eindhoven enz. Wij waren zeer tevreden! Eigenaar Gijs goeie kerel!
Nette CP! Met beetje beleid 8 parkeerplaatsen. 5€ voor 24u. Kaartje aan parkeerautomaat kopen, dan wel Wohnmobile taste indrukken. Stroom te betalen aan de paal. Ik was 6€ voor 48u...... Geen geld dus. Centrum met leuke restaurants en supermarkt op 500m. Groot zwembad met glijbanen enz enz op 200m. Entree gezin met 2 kids, 12€.... Al met al een mooie plek om te staan!
Hele nette camping ondanks dat het grote veld wat rommelig lijkt! Wij stonden met onze camper 7m op de camperplaats tegenover receptie. Uiterst vriendelijke ontvangst, sanitair top, en savonds is het café geopend voor een drankje! Daar dan ook in de ochtend verse broodjes of heerlijk verzorgd ontbijt! Het meer is gratis toegankelijk en daar dan ook heerlijk terras en restaurant! Gratis tickets bus naar Lienz verkrijgbaar bij receptie. Aanrader.
Het ziet er wat rommelig uit, maar vriendelijke ontvangst en sanitair is gewoon top! Naar Oberaudorf op de fiets is goed te doen! En Badesee zeker een bezoekje waard! Met ons gezin, camper 7m, 2 volwassen en 2 kids inclusief stroom 40€ per nacht. Geen winkel of wat dan ook aanwezig, dus be prepared!
Heel nette CP! Prachtig sanitair, mooi klein zwembad met groene ligweide! Wij met onze camper 7m geen enkel probleem om te parkeren. Vriendelijke uitbater en de wijn uit eigen wijngaard, heerlijk! 45€ per nacht incl stroom. 2 volwassen en 2 kids. Al met al, aanrader!
Gewoon no nonsens camperplaats. Sanitair gedateerd, maar daar is prijs ook naar! Supermarkt op 200m, bij camping. Wij hadden schitterend plekje met uitzicht op strand/zee. Op loopafstand, 150m! Div restaurants in nabijheid. Voor bij ingang klein cafe, vooral gezellig! Niet overal schaduwplekken, maar wij waren tevreden! En voor 20€ inclusief stroom per nacht.
Hele mooie camping met mooie schaduwplekken voor campers! Fijn zwembad, wel badmuts verplicht! Restaurant top en sanitair 100%! Weg naar het strand is wel onderneming, maar te doen! Al met al zeker een camping om te stoppen. Vooral onze kinderen van 11/13 vonden het heerlijk!
Hier nachtje gestaan voordat onze overtocht naar Sardinië van start ging! In 1 woord, geweldig! Receptie uiterst vriendelijk, sanitaire voorzieningen, top! Alleen de rit naar het adres is al een hele beleving! Maar met beleid is het de moeite zeker waard!!!! Strand en restaurants op loopafstand. En anders bus die je afzet om de hoek! Aanrader!
Schitterende CP aan rivier die wel aanwezig is zeg mar! Maar plaatsen (25) allemaal netjes en verhard. Wc, afwasgelegenheid, wasgelegenheid, top!!! Wandeling naar het dorpje, 200m, is ook aanrader. En wandelen in omgeving al helemaal! Hoe het werkt? Staat allemaal netjes aangegeven, en dat voor 20€ per nacht! Aanrader!