@Derjoep
- 1993
- Volkswagen
- Buscamper
Juli 2026
prima camping zoals een kampeerder mag verwachten. Redelijk basic maar alles werkt en wordt schoongehouden. terras en restaurant zijn in hoogseizoen iedere dag open.
voor deze prijs een super cp. Pamplona zelf en de kathedraal/museum zijn een must do!!! hier blijven wij een nacht langer en komen wij graag terug
moeillijke om een review naar waarde te geven. de camping en ontvangst zijn prima, de sfeer onderling met andere gasten ook. helaas werd ons verblijf erg verstoord door de rioollucht en de vliegenplaag op ons plekje.
Sitecode: 51974
Wat wil je meer dan dit? Vriendelijk personeel, ruime en vlakke plekken, goed en schoon sanitair, loopafstand naar strand en stadje, gezellig restaurant/bar/winkeltje met kleine kaart. Bakkerij (panaderia maos) op 2 minuten lopen nét buiten de camping.
prima camping voor een overnachting. vriendelijke ontvangst. douches en toilet schoon maar basic.
we hebben hier nu 2 keer overnacht op weg naar huis vanuit Frankrijk. Alles wat wij nodig hadden was er: vriendelijke uitbaatster, sanitair (vintage maar schoon), bar/restaurantje en rust in de nacht.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
de locatie is weer open en mooi opgeknapt. elke plaats een eigen elektra-aansluiting. de eerste 2 uur geen kosten dus servicepunt gebruiken kan gratis.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
druk vaarverkeer van pleziervaart. mooie en schone plek en dito sanitair. watertappunt en grijs water lozen bovenaan de inrit. Tip: wanneer je loospijpje aan de linkerkant zit is het handigste om bij aankomst te lozen