@Dethleff92
- 1992
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne rustige en ruime plek om te staan. Alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke eigenares. Mooie fietsomgeving. Vier nachten gestaan. Komen zeker weer
we stonden op plek 12. Heerlijk in de zon, vriendelijke beheerder. Mooi aangelegd parkachtig, prima sanitair. Fietsroute gedaan om Oldambtmeer. Kortom genoten
mooie plek om te verblijven. alles aanwezig. zeer behulpzame eigenares. keurige plaatsen en sanitair. Fijne uitvalsbasis om te fietsen rond Bussloo en omstreken
2021
Fijne rustige camping, mooi parkachtig aangelegd. vrij je plekje uit kunnen zoeken. vriendelijke behulpzame eigenaren
prachtige camping met keurig sanitair. leiding die het je naar de zin willen maken. Sanitair prima, kraakhelder
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Wat een ruimte en rust. Groot veld met verharde paden naar de plekken die eveneens verhard zijn. Uitstekend sanitair, prima WiFi, weids uitzicht en prachtige luchten. Behulpzame gastvrouw. Nachtverlichting op dit grote terrein dik in orde. Voor ons een geweldige plek
Mooie boerencamping met de voor ons benodigde faciliteiten. Schitterende wandelpaden door heuvelachtig Limburg. Komen hier om te wandelen zeker weer.
We staan aan het riviertje. Veel ruimte. Net toiletgebouw met voldoende wc’s en douches. Nogal wat creatieve bouwsels van de vaste plekken. Leuk beheerdersechtpaar, enthousiast en klantvriendelijk. Het eenvoudige restaurantje gaan we nog uitproberen
Mooie camperplaats. Plekken rondom een rotonde. Douche en toilet in één ruimte is wat lastig. Zeer vriendelijke ontvangst in de winkel met uitgebreide info van daar aanwezige medewerkster. Komen hier zeker weer
Prachtige camperplaats. Nieuw beheerdersechtpaar met hart voor de zaak en de klant. Plezier straalt er af, houden van menselijk contact en het naar je zin maken. Dit worden toppers in de camperplaatsen wereld. Fijne omgeving om te fietsen en te wandelen