@Dethleffronald
- 2024
- fiat ducato Dehtleff T 5841
- 2006
wat een fijne camping is dit, paar minuten lopen naar het centrum van Vianden waar je heerlijk kunt vertoeven. sanitair is schoon een lekkere warme douche zonder muntjes. plekken op de camping zijn groot genoeg en met de camper sta je op gras. lekker rustig is het ook op de camping. wij komen hier zeker weer terug!
mooie plek voor een camping midden in het dorp ( loopafstand) waar je de bus of de trein kan nemen voor verschillende uitstapjes. sanitair wordt goed schoongemaakt. wij hebben hier prima gestaan voor drie nachten. een aanrader! wel erg druk in het hoogseizoen dan reserveren ze niet wie het eerst komt heeft plek.
fijne camping, we zijn hier vaker geweest. alles klopt het is netjes de toilet/ douche ruimte zijn schoon. er is een kleine winkel, broodjes kan je s’morgens afhalen. camping staat wel aan een drukke weg. het is een camping voor jongere gezinnen.
twee nachten gestaan op doorreis. leuke camping helemaal als je van rust houd. sanitair is schoon en douche is lekker warm. brood kan je bestellen voor de volgende dag, komt bij de plaatselijke bakker vandaan en ziet er verrukkelijk uit. twee nachten met drie personen voor €38.00 echt top! een aanrader!!
mooie plek, uitzicht over de weilanden. zit een restaurant bij waar je goed kunt eten.
wij hebben hier 1 nacht gestaan met de camper. fijne plek om te verblijven rustige camping, sanitair is netjes en schoon! een echte aanrader!!
fijne camperplaats heerlijk rustig loopafstand van OMAHA beach vriendelijke eigenaar plaatsen zien er verzorgd uit
we zijn vandaag aangekomen op deze camping, super aardige camping eigenaar. we mochten zelf een plekje zoeken. camping is heel erg netjes en super schoon sanitair. En ligt vlakbij het dorpje waar veel restaurants zijn. Deze camping zou ik zeker aanraden!!