@Dethleffs-campertje

2018

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Nette grote camperplaats, iets krappe plaatsen bij het insture, maar een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam (centrum op 12km.). Sanitair netjes maar iets verouderd, douches met weinig water en er zijn muntjes voor nodig. Toiletten die automatisch spoelen (meestal) zijn niet altijd handig. Geen voorzieningen op je handen te drogen na het wassen. Keurige service plaatsen voor de campers, met gratis camperclean automaten (3 stuks).

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camperplek voor als je op doorreis bent, veel plaatsen. Makkelijk bereikbaar vanaf de 70. Ligt achter een winkelcentrum en op zondag koffie en broodjes bij benzinepomp. Wij hebben via iDeal betaald en dat ging prima, direct een mail met code ontvangen voor sanitair. Bij online aanmelding alleen de cijfers van de postcode invullen, dat is voldoende.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Megagrote camping met meer dan 3000 plaatsen, het is een groot dorp op zich. Sanitair is keurig, wordt constant schoon gemaakt, wegen geveegd en struiken gesnoeid. Volop winkels en restaurants. Veel vertier voor kinderen en volwassenen, zelf een klein pretpark is aanwezig. Voor hondeneigenaren is een apart gedeelte van de camping beschikbaar. Zwembaden voor het uitkiezen en aan het strand is de service gelijk als op de camping. Kortom 5 sterren!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie nette camping met een enorm grote, schone en luxe, sanitaire voorzieningen. De camping ligt in een prachtige omgeving in de bergen, bij een recreatiemeertje waarvolop activiteiten zijn georganiseerd. Het tarief (€55 camper+2 pers.) is hoog, maar je krijgt wel waar voor je geld. Volop stroom, geen beperkingen. Volop douchen, geen tijdsbeperking. Uitgebreide winkel Vriendelijke receptiemedewerkers Schitterende omgeving Aanrader!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Nette grote camperplaats, met netjes sanitair. Aanmelden gaat zoals beschreven bij het tankstation 150 meter voor de ingang. De plekken die daar geboekt konden worden waren vol (vanwege een festival in de stad). Nogwel beschikbaar waren 5 van de 20 plekken die je via de website moet boeken, je kan die alleen betalen via PayPal, echter toen we bij die plek aankwamen was er nog een camper die de zelfde plek geboekt had. Erg lastig dus.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Nette, langgerekte camping, veel vaste staanplaatsen. Appart camperveld zonder sanitaire voorzieningen, echter campers mogen ook gewoon op het campinggedeelte vlakbij de mooie zwemvijver. Er is 1 sanitairgebouw iets verouderd maar netjes. Beperkte openingstijden receptie, maar er is eveneens een "reserveer zuil" aanwezig.

Nette iets verouderde camping met veel vaste standplaatsen. Gedeeltelijk nieuw sanitair alles zeer schoon, paar hele mooie plekken langs het water. Zwembad vanaf 2024 gesloten.

Mooie ruime camperplaats midden in de natuur. Mooie plek om de steden rondom of het natuurpark te bezoeken. Sanitair is netjes, het pasje is nodig om toegang te verschaffen aan de individuele toiletten of douches. Beetje jammer dat er niet meer bestrating rondom het toiletgebouw aanwezig is, daardoor wordt het gauw vies, en ook de opstap is een dingetje. Belangrijk is dat je veel elektrakabel meeneemt, op onze 1e plek was 30 meter te kort.

Na 2 jaar weer een bezoek gebracht aan Stee in Lhee. Het is tot nu toe de mooiste camperplaats die we kennen. Het nieuw aangelegde veld is ook weer keurig verzorgd. Het sanitair is netjes en schoon en de prijs is (te) laag. Kortom 5 sterren.

Rustige camping aan meertje, Aardige beheerskoppel, die ook het Indische restaurant op de camping uitbaten. Sanitair netjes. €35 per nacht inclusief stroom.

Simpel campingveldje met enthousiaste beheerder. Benzinestation met klein restaurantje op de hoek, sanitair redelijk. €25 voor één nacht met stroom.

Grote stadscamping, 8km van het centrum, netjes maar duur. Bij late aankomst (16.00u) geen camperplaatsen meer beschikbaar en een campingplaats was geen optie vanwege gewicht, terwijl er heel veel campers wel op camperplaatsen stonden? We mochten op een grindplein staan zonder stroom voor €57,- Sanitair was netjes.

Leuke camping zonder vaste plaatsen. Aardige beheerder die alle ondanks de late aankomst (20.00u) alle tijd nam om samen een leuke plek te zoeken. Sanitair is verouderd, schoon, maar wel aan een renovatie toe. Prijs voor camper+ 2 personen €40