@Dethleffslover
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2016
- Dethleffs Trend I 7057 EB
- 2020
Rustig dorp dat toch veel voorzieningen heeft zoals postkantoor, geldautomaat, pizzeria, supermarkt met o.a. vers brood. kom tot rust hier en geniet van de omgeving en het uitzicht. de Camperplaats heeft alle voorzieningen (afval, drinkwater, grijs en zwart water) en kost slechts €5 incl. stroom. gescheiden sanitair voor dames en heren incl. toiletpapier een super schoon en netjes. WiFi werkt niet maar wat wil je voor deze prijs..
p1: betaal automaat slimme ons kaartje in. wachten tot 14 uur tot toeristenbureau open gaat. te laat om te vertrekken dus blijven tot morgen. geen ticket maar geen probleem want poort blijft hele weekend open zegt mevrouw. zondagochtend helaas poort dicht en geen contact mogelijk (telefoon e-mail noodknop video) en weer een dag verloren.
betaalautomaat slikte onze ticket in en niemand bereikbaar. 24/7 video bewaking is ook ongeloofwaardig zo. boodschap inspreken bij toeristenbureau werkt niet. zaterdags pas om24.00 uur open. ongewild dus langer verblijf.
Perfecte camping om Berat te bezoeken te voet of met de fiets. Rustige nacht gehad. alle voorzieningen en 1e wasbeurt zit bij de prijs €15 inbegrepen.
Wat een mooie omgeving! adembenemend uitzicht, rust, nieuwe faciliteiten en een klein zwembad om af te koelen. mooie wandel- en fietstochten vanaf de camping of vraag de eigenaars als gids. WiFi, stroom, drinkwater, keuken.
Sitecode: 19056
Prima camping om de stad te bezoeken. Wij hebben gefietst en met een beetje zoeken vind je heel veel fietspaden, oa aan beide zijden van de Donau. Sanitair super schoon, zonder muntjes heerlijk douchen. Velden netjes, storten grijs en zwart water en tanken schoon water. Elektra en perfecte WiFi. En ja, de trein rijdt achter de camping langs, maar ik heb er geen last van gehad.
De onlangs aangebrachte laag breek steen voorkomt wegzakken van de campers in het gras. het gebruikte materiaal zit echter vol scherpe stukken tegels en glas en is niet geschikt voor een camping en blote voeten. Verder is het een leuke omgeving om te verblijven.
Zalig! Wat een verwennerij om het heerlijke diner aan de camper geserveerd te krijgen. Super net sanitair en alle voorzieningen tiptop in orde. als bonus kun je bij de buren naar de wellness of golfen. Komen we zeker doen als de lockdown voorbij is.
Heerlijke plaatsen op verharding. Jammer dat de patatfabriek te horen is. Past niet in dit landelijke gebied. Mooie omgeving om te fietsen en mosselen of oesters eten in Yrseke. We komen nog een keer hoor.
Prima plek om zo Harderwijk in te lopen. Restaurants om de hoek. Wij bestelden on line bij de Chinees en konden de bestelling zo ophalen. Hubin.nl richting boulevard
prima plaatsen met alle voorzieningen, midden in rustige polder. aanrader.
Fijn dat er serviceplaatsen zoals hier zijn zodat je als Campersen weer door kunt na lozen en laden.
Fantastische Camperplaats op mooie locatie aan jachthaven. Uitzicht over de haven en daarachter het Haringvliet en het eiland Tiengemeten. Hier kom je tot rust midden in de natuur aan de rand van een klein dorp dat Stad heet. Mooie fiets omgeving langs het Haringvliet of door de polders en langs de duinen, Noordzee bij Ouddorp en Goedereede.
Sitecode: 20657
Veel lawaai van buitenoptredens bij De Graanfabriek. De tegenover liggende evenementenlocatie houdt buitenoptredens vanwege de COVID maatregelen en je kunt de hele middag en avond ‘meegenieten’ van luide muziek. Leuk alsjeblieft ervan houdt maar anders toch wat minder.
Heerlijke rustige kleine Camperplaats in mooie omgeving. Je loopt of fietst zo vanaf de cp naar de rivier De Dinkel en natuurgebied Lutterzand. Leuke dorpjes in de omgeving. Sanitair netjes, gescheiden afval en leesvoer (ruilen) in de recreatieruimte.
Gesloten tot 5 maart. Aardige dame die ons doorverwees naar Bocairent.
Mooie parkeerplaats, maar er mag niet meer worden. De politie klopte s avonds om 22.00 uur op onze ramen met de mededeling dat we weg moesten omdat de plaats een beschermd gebied was. We mochten in iedere andere straat parkeren en slapen maar niet meer daar.
Mooie rustige omgeving maar met alle ruimte om je heen. Je komt er via een goed begaanbare onverharde weg of door de eigenaar te bellen, die je de juiste route aangeeft. Het is een opstartende camping met twee vriendelijke, gastvrije eigenaren met veel plannen voor de toekomst. Veel succes gewenst en heel veel vriendelijke gasten toegewenst zodat de sfeer top blijft.
Mooie locatie op gras dat wel erg scheef loopt. Er zijn extra blokken aanwezig om recht te zetten. Kosten zijn geen €17,50 meer maar € 22,00 voor 2 pers. & camper. Douche gratis, stroom € 2,00.
Simpele camping maar op prachtige locatie
Prima camperplaats. Vraag bij de receptie naar de kaart voor de douches en toilet, hiermee open je de deur en laat je de gratis douchekraan lopen. Veel meer dan 10 plaatsen aan een jachthaven enerzijds en de andere kant een grote haven met veerboten ed. Klein restaurant op het terrein. Aanrader: restaurant bij de forten een stukje verder.
Wij hebben in de tuin gestaan van het 1e huis in het dorp, nummer 32,voor 5 Sloty. Dat is ongeveer € 1,25. Hier kan worden geparkeerd op het gras, ruimer als bij nummer 25. Verder geen voorzieningen,maar complete stilte in de nacht. De mevrouw stond aan de weg in een geel reflecterend vest ons naar binnen te halen. Aan haar hek stond een P. We legden uit dat we wilden slapen in gebarentaal.
Prachtige locatie. Perfect en schoon sanitair. Verharde plaatsen met grasstrook. WiFi bij receptie. Loopafstand naar oude stad en kasteel. Ja, geluid van verkeer over de brug.
Keurig net verzorgd. Veel ruimte. Schoon sanitair.
Perfect geregeld allemaal hier. Iedereen kan een BBQ en hout halen en heerlijk stoken en bakken. Zwemmen in het meertje met zwemsteigers.
Genieten op deze camperplaats. Veel zwemmers tot laat maar geen overlast van gehad. Prachtig uitzicht over het meer en mooi wandelgebied.
Fijne locatie om de stad te bezoeken. Er wordt momenteel gebouwd nabij het hostel en de straten in de hele wijk rondom zijn opgebroken en zand/modder. Bouwactiviteiten starten vroeg met de bijbehorende geluiden. De camperplaats is de parking van het hostel en als je van een hostel houdt is dit een fijne locatie. Er worden regelmatig muziekfeesten en BBQ’s gehouden waar veel mensen op af komen.
Heerlijk rustig overnacht op een ruime parkeerplaats. Gebruik van stroom, toilet en douche tegen betaling mogelijk. Heel vriendelijke mensen van het restaurant waar de parkeerplaats bij hoort. Zij sluiten de parking s nachts af met een ketting zodat er geen hangjongeren langs komen. Als je vroeg weg wilt, even vragen en ze halen het slot eraf voor je.
Op loopafstand van de oude binnenstad. Het is geen camping maar er wordt handig gebruik gemaakt van voorzieningen die er al zijn. Sanitair is schoon en heel. Rumoerig door tot laat af en aan rijdende campers.
Fantastische locatie in de duinen en mooie recreatieve voorzieningen. Voor kinderen zijn er allerhande speelmogelijkheden en het restaurant met rondom kleine aparte huisjes waar je kunt eten op barbecuen is nieuw voor mij en ik vond het er allemaal heel verzorgd uitzien met zelfs dekentjes tegen de koude in de avond.
Prima plaats aan de Rijn met aan de overzijde Frankrijk.
Mooie kleine camping pal aan zee. Ingang is wat lastig te vinden, maar is de weg links voor de benzinepomp als je van Bastia naar het noorden rijdt.
Om Brugge te bezoeken een prima plaats. Jammer dat je niet kunt douchen bij de watersportvereniging die hiernaast zit, want zij hebben wel voorzieningen. Dit zou een mooie combinatie kunnen zijn.
Nette camping bij geitenhouder. Vlakke plaatsen op gras. Nieuw sanitair, zelfs rolstoelvriendelijk. De D81 loopt onder de camping langs en die hoor je wel, maar er zit een flinke afstand tussen. Vriendelijke beheerder die Frans en Engels spreekt.
Sitecode: 52045
Prima plek, zonder voorzieningen.
Niets hier aan voorzieningen als water en afvalbak, maar prachtige locatie midden in de natuur aan de rand van het bos. Picknickplaats en bankje voor fantastisch uitzicht over het dal is er wel. Neem dus je eigen water, stroom, toilet en afval mee en geniet. De weg hierheen is al erg mooi over smalle kronkelende klimmende en dalende wegen dwars door het bos.