@Deursopreis
- 2021
Prima plek, maar helaas ondanks alle reviews moesten wij en 2 andere Nederlanders wel gewoon stageld betalen ondanks de aankoop van ruim 100 euro aan flessen wijn. 13 euro is niet veel voor deze plek en voorzieningen, maar het was wel een dompertje.
Super fijne camping gerund door een jong echtpaar. Alle voorzieningen zijn prima in orde. Op de camping verblijft een man die canyoning organiseert, zeker een aanrader! Kijk op de website coolcanyoning . com Net buiten de camping kan je ook gaan abseilen of een andere buitenactiviteit. Ga vooral een hapje eten bij Auberge de la Bruyère.
Super vriendelijk ontvangst, de eigenaar neemt alle tijd voor je en geeft een rondleiding. Plaats is prima, er is een loungeplek en je kunt gebruik maken van de barbecue. De faciliteiten worden continue schoongehouden.
Hele vriendelijke mensen die je alles vertellen over de omgeving. Je krijgt een pas waarmee je gratis gebruik kunt maken van het openbaar vervoer zo lang je op de camping verblijft. De camping heeft alle faciliteiten beschikbaar, zelfs de was kan voor je gedaan worden! Er staat een ruim zwembad op voor een kleine verkoeling. De ingang van de Aareschluchte is op loopafstand.
Prima locatie voor een nacht. Op loopafstand van het centrum en naast een zomer rodelbaan. Wij hebben niet de moeite genomen om de app te downloaden, het ging prima zo.
Gewoonweg fantastisch! Ja de douche is koud en er is maar 1 toilet, maar de beleving die je hier krijgt is fantastisch. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en het kost je bijna niets. De zelf gebrouwen snaps is lekker. In het riviertje kan je lekker pootje baden en naar de bevers kijken die druk bezig zijn. Met de trein ben je zo in Ljubljana.
Hele mooie, schone camping voorzien van alles. Hij is wel erg aan de prijs, maar alle voorzieningen zitten erbij in. Bij je reservering krijg je kaarten waarmee je een dag mountainbikes kunt gebruiken of om met het openbaar vervoer de omgeving te verkennen. De gletsjer van Möllnitz of de waterval Raggaschlucht zijn zeker aan te raden. De bus rijdt alleen niet heel vaak en kan best een half uur te laat zijn in het weekend... Plan dit dus goed in!
Geen bijzondere plek, maar prima voor een nacht. Tip ga vooral eten bij restaurant Gambrinuskeller aan de Friedberger Berg. Op loopafstand en super goede keuken.
Krappe plaatsen maar prima te doen. Gratis toilet is nu ook aanwezig. Een leuke plek om lopend de stad te verkennen, ook kan je overal elektrische steps huren. Kom wel voor 16:00 uur. Eind van de dag komen er veel campers een plek zoeken.
Iedereen heeft een super mooi uitzicht op de Edersee. De voorzieningen zijn schoon en voldoende aanwezig. De grote hoeveelheid verbodenbordjes waar andere reviews over schrijven zijn grotendeels weggehaald. Het was onze eerste camperplaats en het beviel prima!