@Devinge
Super schone en goed onderhouden camping. Meerdere keren per dag werd het sanitair schoongemaakt en ook werden de paden en perkjes meerdere keren geharkt. Super vriendelijk personeel en ons o.a. geholpen met een taxi boeken etc. Super gezellige boulevard met een hoop restaurantjes aan het einde v.d. weg en een supermarktje op de camping.
We mochten zelf een plekje kiezen uit alle vrije opties en daardoor een prachtige plek direct naast het gardameer. Bardolino op loopafstand en wij zijn naar Lazise gefietst. Beiden super gezellig. Sanitair op de camping is ruim en schoon. Een grote spar aan de overkant van de weg. Wij zijn erg tevreden.
Prima voor een doorreis maar verwacht niet te veel. We kregen een prachtig plekje met mooi uitzicht over het rotsenstrandje maar daar is ook alles mee gezegd. We hebben genoten van het mooie uitzicht en het heerlijke restaurant op een klein afstandje lopen. Slechts 2 toiletten en douches voor alle gasten. Douchen achter een gordijn. Sanitair is echt aan vervanging toe en verder geen enkele voorziening op de camping zelf.
Sitecode: 62069
Snel ontvangst bij de camping en een prima doorreisplek toegewezen gekregen. Nog iets kunnen eten bij het restaurant en een wandeling gemaakt door het prachtige gebied. Schone en nette sanitairgebouwen en vroeg in de ochtend al een heerlijk vers ontbijtje kunnen scoren. Aanrader om te overnachten voor een doorreis!