@Devloedjes
- 2024
wat een heerlijk rustige camping! toiletgebouw erg schoon en nieuwe receptie/lunchroom een aanwinst. we komen zeker terug!
geweldige camping aan meer gelegen. erg vriendelijk personeel. hele mooie fietstocht gemaakt van 45 km.deze start bij de camping en was erg goed aangegeven (blauwe sterren)verkeerd fietsen is niet mogelijk
inderdaad echte drukke familie camping. duur en achteraf komen de kosten van het douchen er nog bij. 2 nachten voor 120 euro zijn wij als camperaars niet gewend
zeer mooie camping stonden aan een meer erg schoon mooie ruime plekken ideaal als je van de boot komt
heerlijke 2 dagen gehad. bootje gehuurd, heerlijk gegeten in restaurant. sanitair is erg schoon (we stonden aan het haventje plek 519)sanitairpas werkt goed hadden er 5 euro opgezet maar er stond nog 2 euro op. aanrader voor weekendje weerribben.
wat een super leuke camping erg relaxed. ideaal voor tussenstop.zit restaurant bij met erg mooi terras en ontbijt smorgens lekker .beheerder lekker relaxed. kunt zwemmen in klein riviertje op de camping
leuke camping ,vooral gratis toeristenkaart erg handig ,dag welness (bij slecht weer)of kabelbaan bij st anton erg leuk.erg goed te doen met de fiets. plekken net groot genoeg
erg schoon ! hele vriendelijke eigenaars. prachtige fietsroutes