@Dexters
- 2022
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wij hebben hier 1 nacht gestaan. Was rustig en voelden ons veilig. Op zaterdagnacht kun je wel eens een rumoerige voorbijganger hebben. Alle bezienswaardigheden zijn vanaf hier te voet te doen. We zouden hier terug naartoe komen. De coördinaten niet volgen maar beter de straatnaam intikken.
Het onthaal was koeltjes. Ze wijzen je een plaats toe vooraan op de camping. Daar staat iedereen op elkaar geplakt. We zijn dan zelf voor een andere plaats gaan vragen en mochten dan kiezen. Er was nog wel wat vrij. Het personeel op de camping is zeer vriendelijk. Sanitair zeer proper. Leuke kindvriendelijke camping met zwembad en mooie zichten. Een aanrader.
Een zeer vriendelijk onthaal. Zelf plaats kiezen. Geen afgeschermde plaatsen. Super regendouches. Sanitair niet altijd proper. Ligt ook vaak aan het campeergedrag. Tijdens de nacht geen last van de straat. 2 km te voet naar het dorp. Van daar met de bus naar Sonnebos waar je de Cares trail kan doen en met de kabelbaan naar boven kunt. Als je de bustickets digitaal reserveert, heb je voorrang bij het instappen.
Een vriendelijk onthaal. We hadden niet gereserveerd maar ze proberen je toch een plaats te geven. sanitair is prima. 2 euro voor 7 min douchen. Sommige plaatsen zijn wat smal. Er komen veel Spanjaarden. Aan de overkant kun je verse groenten kopen. Brood is te verkrijgen aan de receptie. Enige minpunt is de drukke straat en geen mooie ligging. Op 5 min fietsen ligt mirador El Remidio. Fietshelm verplicht anders 100 euro boete.
Mooie, grote, rustige en verzorgde CP. Langs een mooi fietspad ben je zo in Mont-Saint-Michel. Er zijn ook enkele restaurantjes en een heel goed bakkertje op wandelafstand. Perfect!
Een zeer mooie en rustige CP. Overdag hoor je de straat een beetje maar ‘‘s nachts is het muisstil. Goed locatie om het dorp te verkennen. Bij de toeristische dienst goede uitleg gekregen. De toren beklommen en de stadsrondwandeling gedaan. Vanaf 22.30 is er een mooie lichtshow op de kerk. Deze gaat over de mythe van het dorp. Heel charmant. Een aanrader.
Een zeer fijne en rustige plaats om te staan. Wij stonden er 2 dagen voor 30 euro. Alles is inbegrepen. De douche heeft goed warm water. De boerin komt ‘‘s morgens of ‘s’ avonds langs om cash te ontvangen. Er komt ook een bakker langs. Prima uitvalsbasis om Bayeux en omgeving te verkennen. Op 15 minuutjes fietsen ben je in Bayeux via een leuke weg. ook hebben we een mooie fietstocht gedaan naar Arromanches-les-Bains waareen prachtig museum te is
Een mooie camping met heel veel voorzieningen voor kinderen. De plaatsen zijn ruim en het sanitair is goed. Ook werden we vriendelijk onthaald. Je moet wel een fiets of auto hebben als je iets wilt bezoeken. Er zijn hele mooie fietspaden langs de Somme om naar Saint Valéry sur Somme en Abbeville te fietsen. We hadden geboekt voor 2 dagen ( juli) voor 2 personen met een mobilhome en betaalden er in totaal 80 euro voor. Dit vinden we wel duur.