@Diabolowhite
Lid van Campercontact sinds 2020
Fantastisch schoon water, legen en uw geld storten in het kleine geld 5 euro minimum zet meer voor deze stad die een zeer mooie lucht voor ons heeft gemaakt C.CAR elektriciteit zomer BEDANKT DE GEMEENSCHAP
Het lijkt mij dat de prijs niet eerlijk is omdat ik van Gryon ben en de betaling gebeurt bij het toeristenbureau tegenover en moet 5 frs nacht zijn
Mooie lucht en kan van wereld voor een maand augustus, elektriciteit water afvoer wifi, heeft 200 meter van de Marais super plek voor 10,50 euro voor 24 uur met CB
Super en meer, de prijs die we in juni betaalden was 7 euro en we konden genieten van de douches inbegrepen in de prijs van de cp.
ging vriendelijkheid bij uitstek goed ontvangen van de eigenaren super, brengt je eieren en gras van het seizoen moet zijn gegaan Jacques en Steve van passage in der minne
April 2018. Super. CampingCard en warm welkom
Bij toeval op deze camperplaats belandt. Super vriendelijk ontvangen door de eigenaren, verse eieren en verse kruiden gehad voor het koken. Vergeet ook de mooie omgeving niet.
warme prachtige plek als het was me rust en groen zeer gastvrije mensen en vragen of het eten van verse eieren aan de eigenaar Ik kan je vertellen dat ze goed zijn nog steeds een grote dank u uw huis Madam
Deze CP kost slechts 5 frank Zwitserse frank en niet 20 te rectificeren dank u, ik woon op 100 meter vanaf deze locatie Jacques
Air voor een nacht, omdat onder een brug, er is alles voor schoon water en gebruikt water. Goed voor late stop
Zeer mooie camperplaats, laagseizoen €12,50 incl. wifi, water en elektriciteit, 4 km van Le Mont Saint Michel.
Zijn hier op 2016/05/27 geweest zeer mooie camping, maar jammer is slapen dat we in de buurt van de weg stonden en vervolgens om 3 uur in de ochtend wakker werd van de vrachtwagens, jammer, want de plaats is echt mooi met het meer
Super ontvangst, gastheer bood me koffie aan, gratis wifi elektrisch en water voor € 12 een beetje lawaai van een viaduct, maar om een goede nacht door te brengen, geen klachten.
Vergeet wifi,douche, water afvoer super
We kwamen op deze super CP. Mevrouw spreekt Frans, super schone plek, moeten € 15,00 betalen, 2016/05/16, super plaatsen met uitzicht op de zee te betalen