@DianaHoogvliet
We kwamen pas rond 11uur ‘s avonds aan en konden gewoon een plaatsje uitzoeken en de volgende dag betalen. Erg vriendelijke eigenaren, aan de telefoon deden ze veel moeite voor een goede communicatie (ivm de taal). Sanitair schoon en werkt perfect! Voor rust ben je hier aan het juiste adres.
Camping met veel vaste plaatsen. De oeverplaatsen zijn leuk. Wij stonden op een touristenplaats. Zeer kort op elkaar. Voor ons gelukkig maar voor 1 nacht. Kosten met stroom €40,00 per nacht met 2 personen en 2 honden. Nieuwe toiletgebouw was prima. Sanitair gebouw was redelijk te noemen. Douchen koste ook nog €1,00. We waren overigens blij nog een plek te hebben. Campings blijken in deze periode best vol.
Een prima tussenstop. Veel vaste plaatsen. Sanitair schoon en in de bistro van Rabia op de camping heerlijk wat kunnen eten. Zeer gastvrij. Vanwege het heerlijke weer zijn we nog een dag langer gebleven.
Wij kwamen aan in de pauze maar de vriendelijke dame opende de slagboom en liet ons een mooie plek uitzoeken. om 14.00 uur moesten we maar even terugkomen naar de receptie om de administratieve zaken te regelen. Wat een service! We hadden een mooie plek met uitzicht op het meer. Heerlijk om rondom het meer te wandelen. Schoon sanitair. Een toplocatie wat ons betreft!

Een geweldige plek voor een tussenstop. Prachtige omgeving. Eenvoudig sanitair maar schoon. Melden bij restaurant hoeft niet. Gewoon een plek zoeken (zijn er zeker 18 met stroom op grind of op gras) met betaalpas of creditcard betalen bij de houten huisjes voor de tijd dat je hier wilt staan. Wat een heerlijke plek!