@Dianne1964
twee studio’s een pipo wagen en een camperplek. De Nederlandse eigenaren hebben het prachtig voor elkaar. Mooie plek na een prachtige route door het landschap. Wij werden hartelijk ontvangen en hebben het naar ons zin gehad. Camperplek met stroom , 2 pers en hond €20. Fles eigen olijfolie van de eerste koude persing een tientje! Aanrader!
prima camping! mooie plek aan de rivier vlak bij een waterval waar de vissers op zalm staan te vissen. aardige dames en prima schoon! niet eens met de vorige review. 2 nachten voor Nok 600 douchen met kaart maar dan wel 8 minuten
8 april 2025 camping definitief gesloten helaas mooie plek! we werden vriendelijk door familie aangesproken en verwezen naar de parkeerplaats in Bolsena begin april zijn hier nog alle plekken gesloten
Het beheerders echtpaar zit hier sinds okt 2024. Erg aardig en behulpzaam. De bar is open voor ontbijt en een drankje. Ontbijt was erg lekker en de koffie perfect!. De camperplaats ligt naast de stad en je loopt er in 5 minuten naartoe. Sulmona is prachtig!!! Wij betaalden € 22 voor een nacht met stroom en de douches zijn gratis en erg fijn! Wij komen zeker terug
heerlijk rustige camping. schoon sanitair, gebouwen niet nieuw maar prima. ruime plekken met veel schaduw. net buiten St.Florent aan een rivier. Als je een boot hebt kun je vanaf de camping naar zee varen. kleine winkel voor vers brood en kleinere boodschappen. Restaurant waar we heerlijk pizza gegeten hebben niet te vergeten een heerlijk schoon zwembad! Wij betaalden met een Vw-camper incl stroom €33.50 per nacht